ΕΠΣ Έβρου: Έκλεισαν οι Σιγρέκης και Ραδιόγλου στον Άρδα Καστανεών

Σε δύο μεταγραφές για την επίθεση του προχώρησε η ομάδα του Άρδα Καστανεών μιας και απέκτησε τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Σιγρέκη και Κώστα Ραδιόγλου ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η πρώτη είναι ο Σιγρέκης (γεννημένος το 2004) ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μέχρι πρότινος ανήκε στον ΑΟ Νεοχωρίου. Είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας του Άρδα και νυν προέδρου του Ορέστη Ορεστιάδας, Σάκη Σιγρέκη.

Ενώ η δεύτερη είναι ο Ραδιόγλου όπου είναι σέντερ φορ και αποκτήθηκε από την Ένωση Οινόης. Πρόκειται για τον ανιψιό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας των Καστανεών, Νίκου Ραδιόγλου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνουμε τις μεταγραφές των Γίαννη Σιγρέκη και Κώστα Ραδιόγλου, απο τις ομάδες του Νεοχωρίου και την Οινόης αντίστοιχα.

Ο Γιάννης, γιος του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και νυν προέδρου του Ορέστη Ορεστίαδος Σάκη Σιγρέκη, είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ο Κώστας, ανιψιός του επίσης παλιού ποδοσφαιριστή του Άρδα Νίκου Ραδιόγλου, αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

Έτσι, μετά τη σεζόν 2002-03 δυο μεγάλα ονόματα του Εβρίτικου ποδοσφαίρου ξανασυναντιούνται στα “πράσινα” της ομάδας μας!

Τους καλωσορίζουμε με την ευχή να είναι υγιείς και να πραγματοποιήσουνε τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους με τον Άρδα μας!