Προσπάθειες εκτόνωσης της κρίσης με τον Τάσο Παπάζογλου – Βρέθηκε στα πρόθυρα της εξόδου από τον ΑΟΞ

Στα πρόθυρα της εξόδου από τον ΑΟΞ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο αρχηγός του ΑΟΞ Τάσος Παπάογλου και αυτός ήταν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο λόγος που δεν συμπεριελήφθη καν στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου στην Θεσσαλονίκη.

Η απουσία του σε μια περίοδο που ούτε τυγχάνει τραυματίας ούτε νοσεί με κορονοϊό (ή τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφορόρηση) προκάλεσε αίσθηση στους ψαγμένους, ειδικά με δεδομένο ότι στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα της Ξάνθης δεν πήγε με τον Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο της αλλά με υπηρεσιακό τεχνικό τον μέχρι πρότινος βοηθό του Κεχαγιά Κώστα Μιχαηλίδη.

Στους διαδρόμους των Πηγαδίων λέγεται ότι ο αποκλεισμός του από την αποστολή ήταν επιλογή – μήνυμα προς τον Παππαογλου του τεχνικού διευθυντή Ιεροκλή Στολτίδη, με τον οποίο όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από τα συμβαίνοντα στα αποδυτήρια του ΑΟΞ, λέγεται ότι δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις. Σε τέτοιο βαθμό που ο Παπάογλου να θεωρείται «ξένο σώμα».

Ο Σερραίος αμυντικός, που έχει δύο θητείες στον ΑΟΞ και είναι από τους ελάχιστους που διατηρήθηκαν στο ρόστερ από την περσινή σεζόν, λέγεται ότι αυτές τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε μάλιστα κοντά στο να φύγει από την ομάδα και να πάρει μεταγραφή για την ομάδα της πατρίδας και της καρδιάς του, τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες γίνεται μεγάλη προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης.

Στις προσπάθειες αυτές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και ο νέος προπονητής του ΑΟΞ Ζόραν Βούλιτς, που μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά την Κυριακή παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα Απόλλων Πόντου – ΑΟΞ και την Δευτέρα βρέθηκε στα Πηγάδια και είχε σειρά συναντήσεων με ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Βούλιτς μπορεί να είναι από το 2018 άνεργος, ωστόσο όπως έγραψε από την Παρασκευή το ThrakiSportS, στο σύντομο πέρασμά του από τον Απόλλωνα Σμύρνης το 2017 είχε ως παίκτη τον Τάσο Παπάζογλου και φέρεται να υπάρχει μεταξύ τους αλληλοεκτίμηση, σε τέτοιο βαθμό που δείχνει ικανός να αλλάξει τα δεδομένα που μέχρι πριν μερικές ώρες ήθελαν τον Παπάζογλου να είναι «ξένο σώμα από τον ΑΟΞ».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, με την μεταγραφική σεζόν να ολοκληρώνεται το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, είναι προφανές ότι θα είναι μεγάλη πολυτέλεια για την Ξάνθη να αφήσει ελεύθερο ή να κρατά εκτός αποστολών τον Τάσο Παπάζογλου με το σχετικά βαρύ για τα δεδομένα της SL2 συμβόλαιό του, ο οποίος στα μάτια των φίλων του ΑΟΞ χαρακτηρίζεται από τους λίγους που κυριολεκτικά έχουν «ματώσει τη φανέλα».