Σε απολογία ο Αριστοτέλης Σκύδρας για την αναμέτρηση με τον Άθλο – Σε απολογία και ο Γιώργος Τσολακίδης

Όπως αναμενόταν σε απολογία κλήθηκαν τόσο ο Αριστοτέλης Σκύδρας, όσο και ο Γιώργος Τσολακίδης, πρόεδρος του Άθλου Ορεστιάδας, για την αναμέτρηση των δύο ομάδων πριν δυο εβδομάδες.

Οι κλήσεις έγιναν σύμφωνα με την έκθεση παρατηρητή και διαιτητών, που όπως φαίνεται επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του ThrakiSportS.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ, ο Αριστοέλης Σκύδρας κλήθηκε σε απολογία για τον αγώνα της 22.1.2022 μεταξύ ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ της Pre League Ανδρών (Γ’ Όμιλος) για πειθαρχικό παράπτωμα, που προβλέπεται και τιμωρείται στο άρθρο 16 παρ. 4 του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Αριστοτέλης Σκύδρας κατηγορείται για είσοδο οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και μπορεί να επιφέρει τιμωρία στον σύλλογο, χρηματική ποινή από 1.000 € έως 3000 €, και
τιμωρία της έδρας από μία (1) έως τρεις (3) αγωνιστικές, σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα.

Επιπλέον, από πλευρά του Άθλου Ορεστιάδας κλήθηκε ο Γεώργιος Τσολακίδης, για την ίδια αναμέτρηση, για πειθαρχικό παράπτωμα, που προβλέπεται και τιμωρείται στο άρθρο 13 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 14 παρ. 1 του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.

Σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2, ο πρόεδρος του Άθλου κινδυνεύει ανάλογα με την βαρύτητα με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους από 1 έως 2 μήνες και με χρηματικό πρόστιμο 300 έως 400 ευρώ. Όσον αφορά το άρθρο 14 παρ. 1, όπου αναφέρεται σε δυσφημιστικά παραπτώματα, η ομάδα του Άθλου μπορεί να τιμωρηθεί, σύμφωνα με την κρίση του οργάνου, ποινή έδρας μέχρι και 3ις αγωνιστικές κεκλεισμένων, αλλά και χρηματική ποινή από 50 έως 2500 ευρώ.