Super League 2: Σε ώρα… Champions League η αναμέτρηση του ΑΟΞ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στα Πηγάδια

Εκπληξη προκάλεσε στον πολύ κόσμο η γνωστοποίηση από την διοργανώτρια αρχή του προγράμματος της τελευταίας αγωνιστιής του πρώτου γύρου της Super League 2, καθως το μεγάλο ντέρμπι του ΑΟΞ με την Αναγέννηση Καρδίτσας έχει οριστεί για τις 8.00 το βράδυ.

Ο λόγος είναι προφανώς τηλεοπτικός, αφού η ΕΡΤ ζήτησε να καλύψει σε αυτήν την αρκετά προχωρημένη για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ώρα την αναμέτρηση, η οποία ταιριάζει περισσότερο σε ώρα Τσάμπιονς Λιγκ (είναι η ώρα που ξεκινούν τα πρώτα δύο παιχνίδια σε κάθε αγωνιστική, πριν το κυρίως πιάτο που είναι ως γνωστόν στις 10.00 το βράδυ).

Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο λόγο, βραδινή ήταν και η περσινή αναμλέτρηση του ΑΟΞ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, επίσης για την τελευταία αγωνιστική της περσινής SL2, που επίσης δεν στέφθηκε από επιτυχία για την ξανθιώτικη ομάδα αφήνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς. Και τότε ο ΑΟΞ ήταν σε περίοδο αλλαγής προπονητή (στην Πάτρα ήταν ο Μπάμπης Τενές που ανέλαβε αμέσως μετα).

Βραδινά ήταν βεβαίως και τα δυο παιχνίδια μπαράζ με τον Παναιτωλικό. Μένει να φανεί αν η έναρξη του αγώνα σε τόσο προχωρημένη ώρα θα φέρει γούρι στον ΑΟΞ, αλλά και αν θα φέρει κόσμο στο γήπεδο…