Pre League: Αυτά έγιναν στην αναμέτρηση Αριστοτέλη Σκύδρας – Άθλος Ορεστιάδας

Με έντονο εκνευρισμό και πολλά παράπονα τόσο από τη φιλοξενία όσο και από τη διαιτησία επέστρεψε ο Άθλο Ορεστιάδας από την Σκύδρα και την έδρα του Αριστοτέλη.

Η αναμέτρηση εκτός από το ωραίο θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες είχε και ένταση, αποβολές, μπούκα φιλάθλου αλλά και εκκένωση φιλάθλων από το γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, η πρώτη ένταση ξεκίνησε στο πρώτο σετ, όταν ο 1ος διαιτητής έπειτα από υπόδειξη του παρατηρητή του αγώνα, ζήτησε να απομακρυνθεί αρκετός κόσμος από το γήπεδο, καθώς ξεπερνούσε τον απαιτούμενο, βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου αριθμό.

Η δεύτερη ένταση προήλθε ανάμεσα στους δυο προπονητές των ομάδων, οι οποίοι αντάλλαξαν υβριστικούς σχολιασμούς, οδηγώντας τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Βασιλειάδη, να τους αποβάλλει για ένα σετ.

Επιπλέον, στο δεύτερο σετ και ενώ ο Αρισοτέλης Σκύδρας βρισκόταν με 12-9 μπροστά στο σκορ, φίλαθλος των γηπεδούχων, μπούκαρε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ταιμ άουτ, βρίζοντας χυδαία τους παίχτες του Άθλου Ορεστιάδας. Ο φίλαθλος απομακρύνθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σε εκείνο το σημείο, ο πρόεδρος του Άθλου, Γιώργος Τσολακίδης, εκνευρισμένος από το γεγονός αυτό, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο της κερκίδας, πράγμα που οδήγησε τον κ. Βασιλειάδη να τον αποβάλλει εξ ολοκλήρου από την αναμέτρηση.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά γεγονότα που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση, και τα οποία έχουν οδηγήσει τον Άθλο Ορεστιάδας σε καταγγελίες στην ΕΟΠΕ.