B’ Εθνική: Άνετη επικράτηση της Ροδόπης στο ντέρμπι της Θράκης κόντρα στις Βασίλισσες!

Τη άνετη νίκη με 2-0 στο ΔΑΚ Κομοτηνής πήρε η Ροδόπη 87′ στο «Ελ Θράκικο» κόντρα στις Βασίλισσες της Θράκης.

Οι ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 με την Ροδόπη να είναι φανερά ανώτερη. Οι γηπεδούχες μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε προβάδισμα στο 54′, με την Πατεράκη να ανοίγει το σκορ για το 1-0.

Δύο λεπτά μετά η νίκη… κλείδωσε, αυτή τη φορά με σκόρερ την Μπαμπαλή που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά μετά το δεύτερο γκολ της Ροδόπης, που διαχειρίστηκε σχετικά εύκολα το υπέρ της προβάδισμα, με τις φιλοξενούμενες να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν καταστάσεις για να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παινχίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλχαζίδης με βοηθούς Τοπουζάκη και Γεροντίδη (της ΕΠΣ Καβάλας) ενω παρατηρητής του αγωνα ήταν ο Τάσος Αλεξίου (της ΕΠΣ Θράκης)

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Περιβολοπούλου): Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Ραϊνάκη, Κατσιγιάννη (75’ Γεωργοπούλου), Γιαμπούρη, Μπαμπαλή (83’ Δεληδάνου), Πατεράκη (70’ Γιαννακοπούλου), Γαρυφαλλίδου (75’ Ραχμανίδου), Μπόζη (83’ Μπίτσεβα), Καλαμπούκα.
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Αλεξούδης): Πάρδη, Χατζηαντωνίου, Γκονζάλες, Σταύρου, Μπουζουρτζόγλου, Καραντζίδου, Κλοκίδου, Κασμερίδου (52’ Γενιτζέ, 85’ Μαστού), Κυριαζίδου, Σαμαρά, Λεντζάκη (46’ Αλεξιάδου, 72’ Αλεώνη, 85’ Κοτρέτσι).