ΕΠΣ Έβρου: Τρεις φιλοξενούμενοι και ένας γηπεδούχος πήραν τα τέσσερα νέα εισιτήρια για την επόμενη φάση του Κυπέλλου!

Oλοκληρώθηκαν οι Kυριακάτικες αναμετρήσεις της δεύτερης ημέρας για τη 2η φάση στο Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου και έγιναν γνωστές και οι άλλες τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν.

Ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης στη Δραγάνα δίχως να συναντήσει κάποια δυσκολία επιβλήθηκε του ΑΟ Καππαδοκών με το ευρύ σκορ να σταματάει στο 8-0.

Ένα τέρμα από τον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης ήταν αυτό που έκρινε την εκτός έδρας νίκη του με τον Ακρίτα Δαδιάς. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι οι γηπεδούχοι ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης και απραξίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Έβρος Σουφλίου με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Χειμωνίου. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 1-0 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Λαζίδη και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό. Το δεύτερο τους τέρμα το πέτυχε ο Κουλουκούρας στο 80ο λεπτό. Οι ποδοσφαιριστές του Διγενή Ακρίτα Σάκκου προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν και έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση το πήρε ο Έβρος Σουφλίου.

Στο Μαΐστρο η τοπική ομάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ατρόμητο Άβαντα καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Γραικίδη. Στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον νεαρό πορτιέρε Μπόγλου να πραγματοποίει μια εξαιρετική επέμβαση κρατώντας το μηδέν, αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Λαζαρίδης έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφερε ο ΑΟ Μαΐστρου ήταν να μειώσει το σκορ στο 75ο λεπτό.