«Σάλος» στην Αυστραλία από την παρουσία Πάπας στο Πιερικός-Ξάνθη παρά το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του

Τον γύρο των ΜΜΕ της Αυστραλίας εκαναν οι φωτογραφίες του Μπιλ Πάπας και της συνοδείας του στο γήπεδο της Κατερίνης την Κυριακή, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πιερικό για την πρεμιέρα της Super League 2.

Τα μέσα ενημέρωσης στην Αυστραλία τονίζουν ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, ιδρυτής της Forum Group που βρίσκεται υπό εκκαθάριση, έδωσε κανονικά το παρών στο γήπεδο αν και εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο επειδή παράκουσε δικαστικές εντολές.

Η παρουσία του Πάπας ήρθε σε μια χρονική συγκυρία που στα ΜΜΕ της Ωκεανίας υπήρχαν δημοσιεύματα με πληροφορίες ότι έχει ήδη διαφύγει από την Ελλάδα, προφανώς προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη και την έκδοση, κάτι που διαψεύστηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Το γεγονός ότι παραβρέθηκε στο γήπεδο ενώ φημολογούνταν ότι είχε ήδη φύγει από τη χώρα το ανέφερε και ο Australian σε νέο του άρθρο, ο οποίος είχε μεταφέρει την σχετική πληροφορία λίγες ώρες πριν.

Στα ΜΜΕ της Αυστραλίας υπάρχει κυρίως η ανωτέρω φωτογραφία, που προέρχεται από την οπαδική aox1967, αν και τα πιο πολλά μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν την πηγή αλλά μόνο ότι προέρχεται από τον ελληνικό ηλεκτρονικό Τύπο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…