ΕΠΣ Θράκης: Η πατέντα φιλάθλων και παραγόντων για την παρακολούθηση του ντέρμπι Ελπίδας Σαπών – Πανθρακικού

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ελπίδα Σαπών και Πανθρακικό το περασμένο Σάββατο μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλης της αθλητικής κοινότητας της Ροδόπης καθώς πλήθος κόσμου βρέθηκε στο γήπεδο των Αρχοντικών.

Πολιτικοί φορείς του τόπου, επιχειρηματίες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες ομάδων της περιοχής αλλά και φίλοι του αθλητισμού έδειξαν πως διψάνε για αναμετρήσεις με ενδιαφέρον και ανταγωνιστικότητα, ενθαρρύνοντας σε κόσμια πλαίσια την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της αγαπημένης τους ομάδας.

Μάλιστα, οι πατέντες που εφευρέθηκαν όπως το να ανέβουν ορισμένοι σε πλατφόρμα καρότσας από τρακτέρ ώστε να δουν από πιο ψηλά στον αγωνα ξεχώρισαν. Δίπλα τους, σε καρέκλα που έσπευσε να φέρει παράγοντας της τοπικής ομάδας του Ατσαλιού Αρχοντικών, κάθισε ο Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος σπάνια αποχωριζόταν το κινητό του καθόλη τη διάρκεια του ντέρμπι.

Άλλωστε δεν ειναι μονο προεδρος της ΕΠΣ Θράκης αλλά και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία, με πολλά κρίσιμα θέματα για το ποδόσφαιρο της χώρας να περνούν από τα δικά του χέρια…