Μουντιάλ 2022: Με Μάνταλο η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ενόψει Ισπανίας

Ο Πέτρος Μάνταλος εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Ισπανία. Ο Κομοτηναίος μέσος της ΑΕΚ που θα συμπληρώσει 40 συμμετοχές με το εθνόσημο εξέφρασε και αυτός την πίστη του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ξέρουμε όλοι τι εστί Ισπανία. Ξέρουμε όλοι τι αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Μια ομάδα που σίγουρα της αρέσει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, τη μπάλα στα πόδια. Σίγουρα το έργο μας μόνο εύκολο δεν είναι, είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την συνταγή που πρέπει να ακολουθήσει η Εθνική για το θετικό αποτέλεσμα: «Έχει περάσει αρκετός καιρός απ’ αυτό το ματς. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, για να κερδίσεις ή να πάρεις κάτι από την Ισπανία μπορεί και το 110% των προσπαθειών μας να μην είναι αρκετό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σωματικά και ψυχικά σε όλη τη διάρκεια του ματς, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό».