Βόμβα Γ’ Εθνικής από την Κώ με Κάρλο για τον Πόντο Κομοτηνής

Σε μια σπουδαία μεταγραφή από την Κω προχώρησε ο νεοφώτιστος στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Πόντος Κομοτηνής αποκτώντας τον αριστεροπόδαρο πολυθεσίτη Νίκο Κάρλο που αγωνιζόταν στον ΑΟ Πυλίου στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Πόντου Κομοτηνής: Ο 19χρονος φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τής ευρύτερης περιοχής των Δωδεκανήσων και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις αριστερά αλλα και δεξιά, σαν φουλ μπακ,

Στα Δωδεκάνησα αγωνίστηκε στην Α” κατηγορία σε Νικαγόρα Κεφάλου, Δόξα Καρδάμαινας ομάδα της και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην καλύτερη ομάδα τού νησιού της Κω τον ΑΟ Πυλιου στην Γ Εθνική, ενώ ήταν μέλος στις μικτές ομάδες της Δωδεκανήσου.

Τον παίκτη ήθελαν αρκετές ομάδες ακόμα και Γ΄Εθνικής, ωστόσο λόγω του προπονητή του Πόντου Νίκου Κυνηγόπουλου που αγωνίστηκε στην Κω και διατηρεί σχέσεις με ανθρώπους του νησιού και της προηγούμενης ομάδα του Κάρλου έφεραν τον παίκτη στους Πόντιους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Κιλιματο Ανδρέα για την άψογη συνεργασία. Να ευχηθούμε στο Νίκο καλή ποδοσφαιρική χρονιά και κάθε επιτυχία και στο ποδόσφαιρο και στις σπουδές του.