Στον Αιγινιακό με… διπλό πόστο ο Δημήτρης Καπετάνος (+photo)

Στην ΕΠΣ Πιερίας και τον Αιγινιακό επιστρέφει του ο Δημήτρης Καπετάνος που θα θα είναι ποδοσφαιριστής αλλά και υπέυθυνος ακαδημιών, έχοντας τελειώσει το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ο 26χρονος (γεννημένος 30/10/95), ξεκίνησε απο τον Αιγινιακό και ακολούθως μετα από μια εξαετία εκέι, έπαιξε σε Βατανιακό (6 συμμετοχές στα 17 του χρόνια), ΠΑΟ Κοσμίου (28 συμμετοχές και 3 τέρματα), Νέστο Χρυσούπολης (15 αγώνες με 2 γκολ), ακαδημίες Πανθρακικού (25 συμμετοχές με ένα τερμα), Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων (23 παιχνίδια, 1 γκολ), Αναγέννηση Καρδίτσας (10/1), Αιγινιακό (2 συμμετοχές) και πάλι Τρικαλα Ημαθίας πριν επιστρεψει στην ομάδα του Βατανιακού.

H ανακοίνωση, αναφέρει:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού καλοσώριζει τον Δημήτρη Καπετάνο τόσο στην Ακαδημία του συλλόγου ως προπονητής, όσο και στην πρώτη ομάδα ως ποδοσφαιριστής και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες .Για το Δ.Α. του ΑιγινιακούΟ Γενικός ΓραμματέαςΓιώργος Καρανικόλας. Στη φωτό ο κ. Νίκος Μούμος εκ μέρους της Διοίκησης του Αιγινιακού καλοσώριζει τον Δημήτρη Καπετάνο».

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος