Συμφωνία ιστοσελίδων επιρροής Σαββίδη και Μαρινάκη για… Ιεροκλή Στολτίδη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης

Ενώ ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, αν και αναμένονται εντός του προσεχούς 24ωρου, μπαράζ δημοσιευμάτων τις τελευταίες ώρες από μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδες διαφορετικών επιρροών στέλνουν οριστικά τον Ιεροκλή Στολτίδη στην ομάδα της Ξάνθης.

«Τα κλειδιά στον Ιεροκλή Στολτίδη αποφάσισαν να δώσουν οι άνθρωποι της Ξάνθης όσον αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, Ξάνθη και Στολτίδης είχαν επαφές τον τελευταίο καιρό και τελικά έφτασαν σε συμφωνία που φέρνει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κοντά στην ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Ο Στολτίδης έχει περάσει και πάλι από ομάδα που αγωνιζόταν στη Super League 2, αφού πριν από τέσσερα χρόνια είχε δουλέψει στον Αγροτικό Αστέρα στο ίδιο πόστο. Η πρόσληψή του από την ΠΑΕ αναμένεται να δρομολογήσει και το θέμα του νέου προπονητής της ομάδας», επισημαίνει η ιστοσελίδα to10 που διοικείται από στελέχη του μιντιακού ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη και σταθερά απηχεί θέσεις της πλευράς της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Το θολό τοπίο σε ό,τι αφορά στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στην Ξάνθη, ξεκαθαρίζει. Συγκεκριμένα, έπειτα από την αποχώρηση του Γιώτη Παναγιώτου οι Ακρίτες διένυσαν ένα διάστημα αναζήτησης και εν τέλει αποφάσισαν να δώσουν τα “κλειδιά” στον Ιεροκλή Στολτίδη. Ο βετεράνος άσος προ τεσσάρων ετών είχε συνεργαστεί με τον Αγροτικό Αστέρα. Αυτή είναι και η μόνη του εμπειρία στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η πρόσληψή του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από την Ξάνθη, ώστε ακολούθως να δρομολογηθούν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή» γράφει από την δική της πλευρά η ιστοσελίδα sdna που ανήκει σε στελέχη του μιντιακού ομίλου του Ιβάν Σαββίδη και θεωρείται ότι απηχεί θέσεις της πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Βέβαια, το όνομα του Στολτίδη για την θέση του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης γράφτηκε για πρώτη φορα μια εβδομάδα πριν από το ThrakiSportS, αναφέροντας μάλιστα ότι στο αρχικό της στάδιο πήγαινε πακέτο με την πρόταση που υπήρχε για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τραϊανό Δέλλα. Στη συνέχεια ωστόσο προέκυψαν δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν μεγάλη έκπληξη αυτήν την επιλογή, «με δεδομένο ότι ο διεθνής παλαίμαχος άσος δεν γνωρίζει επί της ουσίας τη θέση με εξαίρεση μια πολύ μικρή θητεία προ μερικών χρόνων στη Β’ Εθνική με τον Αγροτικό Αστέρα». Στα ίδια δημοσιεύματα προστίθετο ότι «ο Στολτίδης έχει δυνατές άκρες και προωθείται από τον γνωστό μάνατζερ, Άγγελο Τραυλό, που έχει κερδίσει απ’ ότι φαίνεται την εμπιστοσύνη των διοικούντων από τη συμπρωτεύουσα».

Μάλιστα στην συνέχεια υπήρξε δημοσίευμα από το a-sports που αναπαρήχθη και από το ThrakiSportS, σύμφωνα με το οποίο κάηκε η περίπτωση Στολτίδη από τον ίδιο τον Μπιλ Πάπας. «Σε πρώτη φάση από την Αυστραλία δόθηκε εντολή και… κάηκε με τη μία η περίπτωση να αναλάβει τεχνικός διευθυντής των Θρακιωτών ο πρώην διεθνής άσος Ιεροκλής Στολτίδης»έγραφε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας το a-sports. Παρόλα αυτά ωστόσο, με το μπαράζ των δημοσιευμάτων της Τετάρτης εμφανίζεται σαν… τελειωμένη υπόθεση η ανάληψη της θέσης από τον Στολτίδη, ενημέρωση που πάντως σε πρώτη φάση δείχνει να αντιμετωπίζεται με προβληματισμό και σκεπτικισμό από αγνούς φιλάθλους του ΑΟΞ που εδώ και καιρό εκφράζουν την αγωνία τους μέσα από τα social media για τις εξελίξεις στην αγαπημένη τους ομάδα. Αυτό στο οποίο πάντως φαίνεται να συμφωνούν όλοι είναι ότι οι ανακοινώσεις έχουν υπερβολικά καθυστερήσει και ότι θα πρέπει πλέον να αναμένονται εντός των επομένων ωρών.