Αναταράξεις και ανατροπές στην Ξάνθη! Αντιδράσεις για Τραυλό και νέα παρέμβαση από Αυστραλία για… «κόψιμο» Στολτίδη

Αναταράξεις και ανατροπές υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα στην Ξάνθη. Η είδηση της ανάμειξης του γνωστού μάνατζερ Άγγελου Τραυλού, που αποκάλυψε το a-sports (και αναπαρήχθη και από το ThrakiSportS) καθώς και οι έσχατες κινήσεις από το διοικητικό διευθυντήριο της Θεσσαλονίκης έφτασαν σύμφωνα με την ίδια στιγμή μέχρι την… Αυστραλία!

«Ο Μπιλ Πάπας και οι συνεργάτες του έμαθαν για πρόσωπα και πράγματα, αποφασίζοντας να πάρουν δραστικά μέτρα, καθώς καταγράφεται δυσαρέσκεια για τους ανθρώπους που χειρίζονται τα θέματα της ομάδας από τη συμπρωτεύουσα. Έτσι σε πρώτη φάση από την Αυστραλία δόθηκε εντολή και… κάηκε με τη μία η περίπτωση να αναλάβει τεχνικός διευθυντής των Θρακιωτών ο πρώην διεθνής άσος Ιεροκλής Στολτίδης», επισημαίνει το a-sports.

Παράλληλα, όμως, στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι υποχωρεί και η περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα για τον πάγκο, ενώ αντιθέτως κερδίζει πόντους διαρκώς ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, όπως έγκαιρα σας έχει επίσης ενημερώσει το ThrakiSportS. Μοιραία, λοιπόν, ο προπονητής των Νέων του Παναθηναϊκού και δύο φορές υπηρεσιακός κόουτς πέρσι στους «πράσινους» αυτή τη στιγμή εμφανίζεται από αουτσάιντερ ως φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στις τάξεις των οπαδών της Ξάνθης υπάρχει αναβρασμός και μεγάλες αντιδράσεις στο άκουσμα του ονόματος του Αγγελου Τραυλού μέσα από σελίδες και φόρουμ φιλάθλων στο διαδίκτυο, όπου δηλώνουν την κάθετη αντίθεση τους σε οποιαδήποτε εμπλοκή του εν λόγω μάνατζερ της με τους Θρακιώτες. Μάλιστα ένας από αυτούς με δημόσιο σχόλιο στο ThrakiSportS αναρωτήθηκε αν είναι ενήμερος για αυτό ο… Πανόπουλος…