«Μάχη κυριαρχίας στα διοικητικά της Ξάνθης» και εμπλοκή Τραυλού εν τη απουσία του… «άφαντου» Μπιλ Πάπας

Τρελά πράγματα συμβαίνουν στο παρασκήνιο στα διοικητικά ζητήματα της ΠΑΕ Ξάνθη με το… «διευθυντήριο» της Θεσσαλονίκης να έχει πάρει το κουμάντο ξεκάθαρα πλέον.

Αυτό αναφέρει νεότερο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας a-sports του Δημήτρη Δημητρίου για όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Θράκης τις τελευταίες ημέρες, καθώς πλέον ο χρόνος αρχίζει να πιέζει για αποφάσεις σε σχέση με τεχνικό διευθυντή και προπονητή.

Η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι «η μάχη κυριαρχίας στα διοικητικά της Ξάνθη με τον απόντα στην Αυστραλία Μπιλ Πάπας έχει ξεκαθαρίσει στο διευθυντήριο της Θεσσαλονίκης… Από εκεί προκύπτουν και οι εξελίξεις σε όλες τις εκκρεμότητες εξάλλου. Έτσι μόνο τυχαίο δεν είναι ότι πλέον το πρόσωπο που προωθείται για τεχνικός διευθυντής είναι ο Ιεροκλής Στολτίδης!», μια πληροφορία που μετέφερε το ThrakiSportS ήδη από το πρωί της Τετάρτης στους αναγνώστες του.

Το a-sports χαρακτηρίζει μεγάλη έκπληξη αυτήν την επιλογή, εφόσον βέβαια επιβεβαιωθεί, «με δεδομένο ότι ο διεθνής παλαίμαχος άσος δεν γνωρίζει επί της ουσίας τη θέση με εξαίρεση μια πολύ μικρή θητεία προ μερικών χρόνων στη Β’ Εθνική με τον Αγροτικό Αστέρα». Ωστόσο, ο προστίθεται στο δημοσίευμα, «ο Στολτίδης έχει δυνατές άκρες και προωθείται από τον γνωστό μάνατζερ, Άγγελο Τραυλό, που έχει κερδίσει απ’ ότι φαίνεται την εμπιστοσύνη των διοικούντων από τη συμπρωτεύουσα».

Κατά τα άλλα, το δημοσίευμα επιβεβαιώνει ότι αναφορικά με το θέμα του προπονητή, όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει εδώ και 24 ώρες, «φαβορί εμφανίζεται εσχάτως ο μέχρι πρότινος κόουτς του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, αλλά υπάρχει και η εναλλακτική που ακούει στο όνομα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, που ήταν κόουτς στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και διετέλεσε δύο φορές πέρσι και υπηρεσιακός πρώτος τεχνικός των “πράσινων”».