Πλέκει το εγκώμιο στον Ορφέα ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου λίγο πριν την μεταξύ τους «μάχη»

Τον απόλυτο σεβασμό του προς τον Ορφέα Ξάνθης εξέφρασε σε δηλώσεις σε μέσο της Μαγνησίας ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Στέλιος Αρσένος.

Η ομάδα που κατέλαβε την 1η θέση στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, ύστερα από το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για τα μπαράζ ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες από την Ξάνθη, όπου και θα ταξιδέψει ώστε να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή του 1ου Ομίλου, Ορφέα.

Ο τεχνικός του Διαγόρα Στεφανοβικείου Στέλιος Αρσένος, με δηλώσεις του στο «Magnesiasports» (από όπου και η κεντρική φωτογραφία), χαρακτήρισε καλοδουλεμένο το σύνολο του Μπάμπη Χατζημεστή, κανόντας παράλληλα και αναφορά για το παιχνίδι των Ξανθιωτών με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Χαρακτηριστικά, το σχόλιο του για τον Ορφέα ήταν το εξής: «Είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και δεν είναι τυχαίο που στον όμιλό της άφησε πίσω της τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης»

Ενώ, για τον αγώνα της Καρδίτσας σημείωσε: «Πάντως έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι δεν πίστευα ότι θα μπει γκολ, με βάση και την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ορφέας Ξάνθης μέχρι εκείνο το σημείο. Βέβαια και η Αναγέννηση είναι μία πολύ καλή ομάδα που δικαίως βρίσκεται στα μπαράζ και έφτασε στη νίκη στην πρεμιέρα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων»