Προστέθηκε και δυνατό σενάριο για πρόσληψη του τελευταίου προπονητή του Παναθηναϊκού στον ΑΟΞ

Αναζήτηση σε μονό ή μήπως σε διπλό ταμπλό γίνεται στην Ξάνθη; Η πρώτη εντύπωση έλεγε ότι οι Ακρίτες ψάχνουν “πακέτο” τεχνικού διευθυντή με προπονητή, αλλά μην παίρνετε και όρκο.

Αυτό επισημαίνει ο Special Agent της εφημερίδας MetroSport, τονίζοντας ότι το ναυάγιο Νταμπίζα-Ελευθερόπουλου φέρνει ξανά στην επιφάνεια την περίπτωση Γιαννίκη. Από το πρωί βέβαια ακούγεται πολύ και το δίδυμο Δέλλα-Στολτίδη για προπονητής και τεχνικός διευθυντής, αλλά πλέον προστίθεται στην εξίσωση και ένα ακόμα όνομα το οποίο παίζει έντονα τις τελευταίες ώρες.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν ως πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι. Τα τελευταία επτά χρόνια ανήκε στο τιμ του Παναθηναϊκού κάνοντας πολλή δουλειά στις ακαδημίες του τριφυλλιού, έφτασε ανεβαίνοντας σιγά σιγά στην ιερατχεία να είναι πρώτος προπονητής στα Κ19 και από πέρυσι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ως βοηθός και εν τέλει πρώτος προπονητής όποτε χρειάστηκε.

Ο καταγόμενος από την Κω “Σ.Σ.” νιώθει έτοιμος για να εργαστεί σε ομάδα με απαιτήσεις και στην Ξάνθη φέρονται να τον σκέφτονται, «αν και θα ήθελαν τεχνικό με περισσότερες παραστάσεις», επισημαίνει το δημοσίευμα. Προσθέτει πάντως ο Special Agent ότι ο Γιαννίκης παραμένει ο μεγάλος στόχος και θέτει το ερώτημα: «Λέτε τα ονόματα που ακούγονται να είναι απλώς μοχλός πίεσης στον πρώην τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο έχουν καψουρευτεί στα Πηγάδια;».

soiledopoulos.jpg