Επίθεση της Αναγέννησης Καρδίτσας σε Χατζημεστή: «Είναι κλόουν και θλιβερή φυσιογνωμία, συκοφαντεί με αδιάκοπο παραλήρημα»

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της το πρωί της Τρίτης η Αναγέννηση Καρδίτσας απάντησε στον Μπάμπη Χατζημεστή αναφορικά με τις καταγγελίες του για όσα συνέβησαν στο μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι της Κυριακής.

Η ανακοίνωση (αναρτήθηκε εδω) έχει ως εξής:

«Πληροφορούμενοι τις ανυπόστατες καταγγελίες που δημοσιοποίησαν οι υπεύθυνοι του Ορφέα Ξάνθης για το μεταξύ μας παιχνίδι που έγινε στο στάδιο της Καρδίτσας, θεωρήσαμε εξ αρχής σκόπιμο να μην ασχοληθούμε. Κι αυτό γιατί πιστεύαμε ότι έγιναν υπό το καθεστώς της στεναχώριας για την ήττα και ήταν τόσο αστείες που δεν χρειαζόταν καν απάντηση. Ωστόσο, το αδιάκοπο παραλήρημα του κ. Μπάμπη Χατζημεστή, τα ασύστολα ψεύδη και οι συκοφαντικές αναφορές σε πρόσωπα αλλά στον ίδιο το σύλλογό μας, που φιλοξενήθηκαν μάλιστα και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Ξάνθης, ξεπέρασαν τα όρια της γραφικότητας και της γελοιότητας, περιγράφουν προφανώς την υπόσταση του ανδρός αλλά χρήζουν μιας οφειλόμενης απάντησης. Οχι για τον ίδιο, αλλά για τον κόσμο που είχε την ατυχία να τον ακούσει μέσα μάλιστα από δημόσια συχνότητα, να ψεύδεται ασυστόλως και να συκοφαντεί.

Προς αποκατάσταση λοιπον της πραγματικότητας τονίζουμε τα εξής:
Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των play off φιλοξενήθηκε κατα τρόπο άψογο, όπως συμβαίνει με όλες τις αποστολές ομάδων που έχουν περάσει διαχρονικά από την Καρδίτσα. Μικρών και μεγάλων ομάδων που εναρμονισμένοι από την φιλοσοφία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συλλόγου μας, περιβάλλουμε με απεριόριστο σεβασμό. Μέχρι το 60ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, ένα αποτέλεσμα δηλαδή που προφανώς εξυπηρετούσε την ομάδα του κ. Χατζημεστή, όλα κυλούσαν μια χαρά! Από το σημείο που η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ και αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητές της να πάρει τη νίκη, ξεκίνησε ένα απερίγραπτο σόου του εν λόγω κυρίου που έχει αναμφισβήτητα, πλέον, διασφαλίσει μια θέση με τις απίθανες και ξεχωριστές φιγούρες που έχουν περάσει από το γήπεδό μας διαχρονικά!!!

Ξεπέρασε και επιδόσεις κλόουν του φημισμένου Ιταλικού τσίρκο Μεντράνο που γυρίζει κατα καιρούς την Ελλάδα! Άφησε, κατά μέρος το αντιποδόσφαιρο και τις προτροπές στους παίκτες του να πέφτουν κάτω για καθυστερήσεις από τα πρώτα λεπτά προφασιζόμενοι τραυματισμούς κι άρχισε να προκαλεί με αχαρακτήριστο τρόπο αγωνιζόμενους και μη! Σε σημείο τέτοιο που άφησε για λίγο το ρόλο του προπονητή και αναλαμβάνοντας το ρόλο του προέδρου (!!!) και έδωσε εντολή να φωτογραφίζουν οι ποδοσφαιριστές του πάγκου την εξέδρα, την ώρα που εξελίσσονταν ο αγώνας! Ακομη και υπ’ αυτές τις συνθήκες και παρά την τεχνητή ένταση που προσπάθησε να δημιουργήσει (η οποία έπιασε τόπο καθως είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και ν’ αποβληθεί σε κρίσιμο σημείο του αγώνα), όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από κανέναν αυτός και τα μέλη του Ορφέα, αλλά έφυγαν ως κύριοι, όπως ήλθαν. Ηττημένοι μεν, αλλά ως κύριοι.

Οι αναφορές του για “μπράβους”, για “ζούγκλα” και οι αθλιότητες που εκτόξευσε εναντίον της ομάδας και προσώπων της είναι καταγέλαστες! Αδιάψευστος μάρτυρας των παραπάνω, είναι το φύλλο αγώνος του διαιτητού και η έκθεση του παρατηρητή. Το πόσο καταγέλαστες είναι διαφαίνονται από το γεγονός ότι έφθασε στο σημείο, να υποστηρίξει πως άλλο είναι η ΑΣΑ και άλλο η Αναγέννηση!!! Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση ονομάζεται η ομάδα μας κύριε, έχει έναν αιώνα και κάτι ζωή και περιβάλλεται με σεβασμό από το σύνολο της αθλητικής (και όχι μόνο) κοινότητας της Ελλάδας.

Σε κάθε περίπτωση, για να μην μακρυγορούμε, αφήνουμε την θλιβερή αυτή φυσιογνωμία των γηπέδων, να τον καμαρώνουν όσοι τον ανέχονται και δεν θα επανέλθουμε.
Ευχόμαστε στην ακριτική ομάδα του Ορφέα Ξάνθης και στους αγαπητούς φίλους της περιοχής που εκτιμούμε και σεβόμαστε απεριόριστα, τα καλύτερα».