Γ’ Εθνική: Κρίσιμη η 11η αγωνιστική για όλες τις ομάδες της Θράκης (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Με συμπληρωμένα τα δύο τριτα του πρωταθλήματος, το απόγευμα διεξάγεται η πρώτη από τις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου του 1ου Ομίλου που μόνο μαραθώνιος δεν ήταν.

Αυτή η 11η αγωνιστική είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τις ομάδες της Θράκης τόσο σε κορυφή όσο και σε ουρά. Ο πρωτοπόρος Ορφέας Ξάνθης ταξιδεύει στο Ορφάνι και αντιμετωπίζει τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος μια εβδομάδα μετά την ιστορική νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Αετό καλείται πάλι στην έδρα του να νικήσει μια ακόμα ομάδα της πρώτης τριάδας.

Από τις ομάδες που ακολουθούν τον Ορφέα, ο Πανδραμαϊκός έχει τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Αμπελοκήπων και θεωρείται φαβορί για τη νίκη ενώ ο Αετός Οφρυνίου δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Αλεξανδρούπολης, που θέλει τη νίκη για να ξεμπερδεύει μιαν ώρα αρχύτερα με την υπόθεση παραμονή.

Οπως βέβαια έχει αποκαλύψει η ειδική βαθμολογία που ετοιμάζει κάθε φορά το ThrakiSportS, στην πραγματικότητα στην 2η θέση είναι ο Ηρακλής (αν υπολογίσουμε τους τρεις σίγουρους βαθμούς με το Νέο Σοδηροχώρι), ο οποίος έχει δύσκολη έξοδο επίσης στον Εβρο, στο Διδυμότειχο, όπου πήγε με πολλές απουσίες αλλά και με διανυκτέρευση.

Στο έτερο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής, πέραν του Δραμινού, ο Αρης Αβάτου φιλοξενεί την Αναγέννηση Θαλασσιάς σε μια αναμέτρηση που δεν φέρνει απλά αντιμέτωπες δυο ομάδες του Νομού Ξάνθης αλλά και του ίδιου Δήμου, του Τοπείρου. Τέλος, η Ελπίδα Σαπών παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά πηγαίνοντας στην δύσκολη έδρα του Απόλλων Παραλιμνίου που μια εβδομάδα πριν έσπασε το αήττητο του Ορφέα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής (για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS):
Απόλλων Παραλιμνίου – Ελπίδα Σαπών
ΑΕ Ευόσμου – Εθνικός Σοχού
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Ορφέας Ξάνθης
ΑΕ Διδυμοτείχου – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Πανδραμαϊκός – ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας
Άρης Αβάτου – Αναγέννηση Θαλασσιάς
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Αετός Οφρυνίου
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Νέστος Χρυσούπολης 0-3 α.α.