Volley League: Τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΗ ο Ζλατιλίδης

Επιστροφή στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΟΦΗ, για τον Εβρίτη πρώην τεχνικό, Δημήτρη Ζλατιλίδης.

Ο Θρακιώτης προπονητής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δεθεί με την Κρήτη και το Ηράκλειο, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του βολεϊκού ΟΦΗ, καθώς ήταν ο προπονητής που ανέβασε τους “ασπρόμαυρους” στην Volley League Ανδρών.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης επιστρέφει στην Κρητική ομάδα από άλλο πόστο καθώς θα αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή, όπου με έναν άλλον Εβρίτη, τον Κώστα Δεληκώστα, θα προσπαθήσουν να στήσουν τον ΟΦΗ τη νέας χρονιάς.

Η ανακοίνωση της ομάδας:
Η οργάνωση του ΟΦΗ, για τη νέα περίοδο στην VolleyLeague, ξεκίνησε με μια μεγάλη επιστροφή.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην VolleyLeague, για ρπώτη φορά στην ιστορία του, αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Αρχηγού, σε μια προσπάθεια της ομάδας, να οργανωθεί περισσότερο.

«Δημήτρη, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου!» αναφέρει στην ανακοίνωση του, το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ για τον Δημήτρη Ζλατιλίδη, που έχει γράψει την δική του ιστορία στο βόλει του ΟΦΗ, τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος μίλησε στην σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «Μετά από ένα χρόνο αποχής απο τον οργανισμό του ΟΦΗ, αν και για μένα είμαι πάντα ζωντανό κύτταρο του οργανισμού, γίνεται και επίσημα μια επιστροφή. Ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός πια. Εχουμε βάλει με τον πρόεδρο ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, για να μπορέσουμε να εξελίξουμε την ομάδα του βόλει. Με δουλειά και συνέπεια θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε πράγματα. Αναλαμβάνω ένα διαφορετικό ρόλο σαν Γενικός Αρχηγός. Θα ρίξουμε βάση στο οργανωτικό κομμάτι της ομάδας, με ένα αξιόλογο προπονητή και ένα τιμ παικτών που θα φτιάξουμε τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον ανταγωνισμό των 8 ομάδων και να κάνουμε με την ομάδα ένα βήμα μπροστά».