Παρουσία Σάββα Μελισσόπουλου και Φάνη Παπαδάκη η τελευταία νίκη του Ορφέα Ξάνθης

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για όλους» Σάββας Μελισσόπουλος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Φάνη Παπαδάκη βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του ΑΟΞ και παρακολούθησαν την νίκη του Ορφέα Ξάνθης επί της Ελπίδας Σαπών.

«Μας φέρατε γούρι» σχολίασε στο facebook ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Μουρτζανος, με τους δυο αυτοδιοικητικούς να ζητούν μόνιμη θέση στην εξέδρα για να συνεχιστεί αυτό το γούρι.

Η παρουσία τους ήρθε λίγες ημέρες μετά και τις βολές του ισχυρού άνδρας του Ορφέα Μπάμπη Χατζημεστή κατά της δημοτικής αρχής για ανυπαρξία οποιασδήποτε βοήθειας προς την μοναδική ομάδα της πόλης στα εθνικά πρωταθλήματα (δεδομένου ότι Άρης Αβάτου και Αναγέννηση Θαλασσιάς ανήκουν στον Δήμο Τοπείρου ενώ τυπικά ο ΑΟΞ στον Δήμο Αβδήρων).

Η παρουσία αυτή έχει ωστόσο και ενδιαφέρον και ως προς το γεγονός ότι ο Φάνης Παπαδάκης είναι κατεξοχήν… μπασκετικός και Ασπιδαίος (μέλος του ΔΣ της Ασπίδας και έφορος στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ της ομάδας), αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε να παρακολουθήσει αφενός και να πανηγυρίσει αφετέρου την νίκη πρωτιάς της ομάδας του Ορφέα επί της Ελπίδας Σαπών…