Μια 11άδα tips για τον αγώνα του ΑΟΞ στη Ρόδο με τον Διαγόρα (15:30, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΑΟ Ξάνθη να ταξιδεύει στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα.

Όπως συμβαίνει πριν από κάθε επίσημο αγώνα, το ThrakiSportS σας μεταφέρει 11 ενδιαφέροντα tips για να είστε διαβασμένοι για την παρακολούθηση της αναμέτρησης.

1.  Η Ξάνθη προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τα Χανιά. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα έπεσε στην 3η θέση με 42 βαθμούς, δύο πίσω από τον 2ο Λεβαδειακό και πέντε πίσω από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

2. Ο Διαγόρας Ρόδου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη την περασμένη αγωνιστική. Βρίσκεται στην 6η θέση με 30 βαθμούς και δεν έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο, αλλά απο μόνη της είναι επιτυχία η παρουσία του στα πλέι οφ.

3. Συνολικά 21 άτομα έχει πάρει στην αποστολή μαζί του στην Ρόδο ο Μπάμπης Τεννές. Ανάμεσα σε αυτούς δεν περιλαμβάνεται ο Τεσίγια. Αναλυτικά τα μέλη της 21μελούς αποστολής με ένα κλικ ΕΔΩ.

4. Από την πλευρά του Διαγόρα, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει τον πρώην του ΑΟΞ Ντοριβα Ντοριβάλ, που από την περασμένη εβδομάδα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα καθώς και οι τραυματίες Δημήτρης Σανδραβέλης και Μιχάλης Αυγενικού. Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

5. Αυτό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι του Μπάμπη Τεννέ κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου με τον οποίο μετρά ήδη τέσσερις νίκες και έχει ως στόχο να διατηρήσει το αήττητο. Η τελευταια ήταν πριν τρεις εβδομάδες στα Πηγάδια, θυμηθείτε τα προηγούμενα παιχνίδια του με ένα κλικ ΕΔΩ.

6. Η ομάδα της Ξάνθης επιδιώκει πάντως να φύγει νικήτρια από την Ρόδο μετά από 37 ολόκληρα χρόνια. Τρία ματς έχουν διεξαχθεί με τον Διαγόρα στο νησί των Ιπποτών, όλα στο πλαίσιο της Β’ Εθνικής και ο απολογισμός είναι μια νίκη των Ροδιτών, μια νίκη των Ξανθιωτών, μια ισοπαλία και συνολικά τέρματα 1-1. Θυμηθείτε την προϊστορία με ένα κλικ ΕΔΩ και ειδικά για το ματς της 17ης Φεβρουαρίου που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0 με το γκολ του Αλάεθ στο 48ο λεπτό, δείτε τι συνέβη με ένα κλικ ΕΔΩ.

7. Συνολικά επτά είναι οι παίκτες που έχουν φορέσει τόσο την φανέλα της Ξάνθης όσο και αυτήν του Διαγόρα Ρόδου. Θυμηθείτε τα ονόματά τους με ένα κλικ ΕΔΩ.

8. Με την αφορμή της αναμέτρησης με τον Διαγόρα Ρόδου το ThrakiSportS θυμήθηκε τον Διαγόρα της… Ξάνθης, την ομάδα του Διαγόρα Νέας Κεσσάνης που έκανε μεγάλη πορεία με δυο τίτλους και συμμετοχές στην Δ’ Εθνική το πρώτο μισό της δεκαετίας του ’90. Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

9. Το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ξάνθη σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες. Ο άσσος παίζεται στο 9.00 ενώ η ισοπαλία στο 4.15 και το διπλό μόλις στο 1.37. Δείτε όλες τις στοιχηματικές αποδόσεις της NoviBet με ένα κλικ ΕΔΩ.

10. Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μανώλης Σκουλάς από την Θεσσαλία με βοηθούς τους Μπαλτά (Αχαΐας) και Μποζατζίδη (Μακεδονίας) ενώ 4ος Διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Ντάουλας (Δυτ. Αττικής). Παρατηρητής θα είναι η Ελένη Λαμπαδάριου της ΕΠΣ Πειραιά.

11. Την ίδια ώρα θα διεξαχθούν οι αγώνες Λεβαδειακός – Εργοτέλης και Χανιά – Ιωνικός. Μετά το τέλος τους, θα απομένουν πλέον τρεις αγωνιστικές για το τέλος. Την Τρίτη διεξήχθησαν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, δείτε αποτελέσματα και διαμορφωθείσα βαθμολογία με ένα κλικ ΕΔΩ.