Champions League: Στον τελικό με νέα νίκη η Σίτι, οι προβλέψεις των Θρακιωτών για την αντίπαλό της

Την συμμετοχή της σε έναν ευρωπαϊκό τελικό μετά από μισό αιώνα και για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτόν της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης εξασφάλισε η Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχοντας ήδη κερδίσει με 2-1 μέσα στην Γαλλία την περσινή φιναλίστ Παρί Σεν Ζερμέν, διπλασίασε τις νίκες της και τσέκαρε το εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη, όπου στις 29 Μαΐου θα παιχτεί η τελευταία πράξη της φετινής διοργάνωσης του Τσαμπιονς Λιγκ.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ριγιαντ Μαχρέζ. Ο Αλγερινος πέτυχε και τα δυο γκολ των «Πολιτών», αμφότερα με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής στο 11ο και στο 63ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 και με συνολικό σκορ 4-1 να στείλει τους Άγγλους στην Πόλη.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, η Παρί ολοκλήρωσε το ματς με 10 λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Ντι Μαρία ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγωνα αλλά και κατά την διάρκειά του υπήρξε έντονη χαλαζόπτωση στο Μάντσεστερ με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο αγωνιστικος χώρος αλλά και να δημιουργηθεί ένα πρωτότυπο για μήνα Μάιο σκηνικό.

Την νίκη της Μάντσεστερ Σίτι πρόβλεψαν οι περισσότεροι συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Champions League Predictor. Οσο για την αντίπαλό της; Θα προκύψει απόψε από τον επαναληπτικό ημιτελικό της Τσέλσι με την Ρεάλ, στην ρεβάνς του 1-1 στη Μαδρίτη μια εβδομάδα πριν.

To 47% των συμμετεχόντων στο παιχνίδι προβλέπει νίκη των Αγγλων και άρα βρετανική μονομαχία στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης. Ωστόσο ένα πολύ ισχυρό 37% βλέπει διπλό των Ισπανών και πρόκριση της Ρεαλ στον τελικό, απέναντι στην Μάντεστερ Σίτι.

Το υπόλοιπο 16% βλέπει ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο. Μάλιστα, το 12% από αυτό το 16% ποντάρει στο σκορ 1-1, εκτιμά δηλαδή ότι το ματς θα οδηγηθεί στα πέναλτι (αφού αυτό που μετράει ειναι το σκορ μετά από τα 120 λεπτά σε περίπτωση παράτασης).