Μεγάλωσε πασχαλιάτικα η οικογένεια του ThrakiSportS! Γεννήθηκε «ταυρίνα» η δεσποινίς Κυπριανίδη!!!

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα η οικογένεια του ThrakiSportS απέκτησε το νεότερο μέλος της. Πρόκειται για την δεσποινίδα Κυπριανίδη που ήρθε στον κόσμο φουριόζα, για να συμπληρώσει την χαρά της ημέρας για όλη την ομάδα της ιστοσελίδας μας.

Στα τελευταία οκτώ χρόνια και πλέον χρόνια που είμαστε μαζί σας, έχουμε ζήσει πολλές αθλητικές χαρές και λύπες, αλλά πάντα αυτές που είναι ιδιαίτερες είναι οι ξεχωριστές προσωπικές στιγμές που μοιραζόμαστε όσοι ανήκουμε σε αυτήν την οικογένεια – καθώς στο ThrakiSportS πάνω από όλα νιώθουμε οικογένεια.

Ο Μπάμπης Κυπριανίδης υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη αυτής της ιστοσελίδας, ένας από τα πρώτα τρία άτομα που την οραματίστηαν και την έκαναν πραγματικότητα, έτσι ώστε να αλλάξει την καθημερινότητα χιλιάδων φιλάθλων σε όλη την Θράκη. Τα τελευταία χρόνια για επαγγελματικούς λόγους δεν βρίσκεται στην Θράκη αλλά πάντα είναι από τα βασικά μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Η σύζυγός του Κατερίνα έφερε στον κόσμο την Κυριακή ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και ο (χαζο)μπαμπάς Μπάμπης πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μαζί του και εμείς, καθώς η μπέμπα αποφάσισε ως σωστό… ταυράκι να έχει γενέθλια στις 2 Μαΐου και να έρθει πασχαλιάτικα να γεμίσει με επιπρόσθετη χαρά όλους μας.

Σύσσωμη η οικογένεια του ThrakiSportS (γιατί αυτό το site είναι πάνω από όλα οικογένεια) υποδέχεται με χαρά το νέο μέλος της και εύχεται στον Μπάμπη και την Κατερίνα να είναι καλότυχη η μπέμπα που συμπληρώνει το παζλ της ευτυχίας στην πολύ όμορφη οικογένειά τους.