Football League: Ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε ντέρμπι κορυφής και συγκινήσεων Ανυφαντάκης-Δερμιτζάκης

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Καβάλα και την Βέροια για την 7η αγωνιστική της Football League, το οποίο έφερε αντιμέτωπους δυο πρώην προπονητές του Πανθρακικου: τον Κώστα Ανυφαντάκη και τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν μοιρασμένα, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες. Η σημαντικότερη στιγμή ήταν το τετ-α-τετ του Πασά, που εξουδετέρωσε ο εξαιρετικός Κυρίτσης.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έπαιξε πιο αποφασιστικά από τους γηπεδούχους, είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, με σπουδαιότερη αυτή του Λουκίνα στο 57ο λεπτό, όμως σπαταλήθηκαν όλες και έμεινε το 0-0.

Για τους γηπεδούχους ο Ανυφαντάκης ξεκίνησε έχοντας στο βασικό σχήμα τον Ξανθιώτη Ορφανίδη και τον πρώην του Πνθρακικού Γαβριηλίδη, ενώ μπήκε στο 74′ στη θέση του Γιαλαμούδη ο πρώην των ακαδημιών του ΑΟΞ Κολλαράς και στην θέση του Αδαμάκη ο Μελισσόπουλος.

Οι δύο ομάδες, τόσο η Καβάλα του Ανυφαντάκη όσο και η Βεροια του Δερμιτζάκη, που έχει ως βοηθό τον Ξανθιώτη Γιάννη Αποστολίδη, μοιράζονται μετά από αυτό το αποτέλεσμα την κορυφή του Βορείου Ομίλου, έχοντας από 16 βαθμούς η καθεμία αλλά περιμένοντας τα υπόλοιπα αποτελέσματα και κυρίως τη θα κάνει ο μέχρι το μεσημέρι συγκάτοικός τους Ολυμπιακός Βόλου.

Να σημειωθεί πως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ξόμπλιου, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στους δύο συλλόγους