Γ’ Εθνική: «Βόμβα» με Παγωνίδη ενεργοποίησε η Αλεξανδρούπολη πριν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη

Μία ημέρα πριν την αποστολή της Αλεξανδρούπολης στη Θεσσαλονίκη για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕ Ευόσμου, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του «κίλερ» της Θράκης Φερών Κυριάκου Παγωνίδη.

Ο 29χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού έχει αγωνιστεί στον Έβρο Σουφλίου και στον Εθνικό Αλεξανδρουπολης. Επίσης έχει αγωνιστεί σε ΑΠΟΕΛ Κ21 στην Κύπρο, ΠΑΟ Φυλής και Ελευθερούπολη Ν. Ιωνίας στην ΕΠΣ Αθηνών, Ιπποκράτη και Αλεξ στον Έβρο.

Από το 2019 ο Παγωνίδης πήγε για μια δεύτερη θητεία στην Θράκη Φερών με την οποία είχε κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου το 2017-18. Επίσης με την ομάδα της Αστυνομίας Έβρου κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα έχοντας ως προπονητή τον τεχνικό διευθυντή της Αλεξανδρούπολη FC Βασίλη Τσιομλεκίδη.

«Η Αλεξανδρούπολη FC ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Παγωνίδη. Ο Εβρίτης επιθετικός θα βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Ευχαριστούμε θερμά την Θράκη Φερών για τη παραχώρηση του ποδοσφαιριστή», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Μάλιστα, αναμένεται ο Παγωνίδης να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη και το ματς της Κυριακής με την ΑΕ Ευόσμου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.