Συμφώνησε με τον Νεοκλή Λεμονίδη ο Λεύκιππος Ξάνθης – Εξελίξεις και στον ΓΑΣ Κομοτηνή

O Λεύκιππος Ξάνθης ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας με τον Χρήστο Βαχαρίδη, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSpotS τα έχει βρει όλα με τον τεχνικό του ΓΑΣ Κομοτηνή Νεοκλή Λεμονίδη.

Αυτό άλλωστε φωτογράφισε από τα μέσα της εβδομάδας το ThrakiSportS με την αναφορά του στις αλλαγές στους πάγκους των δύο πιο σημαντικών ομάδων της Θράκης, οι οποίες αγωνίζονται στην ανώτερη κατηγορία. Ενα δημοσίευμα που ήδη έχει επιβεβαιωθεί πριν περάσουν 24 ώρες ως προς το πρώτο σκέλος του και απομένει η επιβεβαίωση ως προς το δεύτερο.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία από τον σύλλογο της Ξάνθης, αλλά ούτε και το τέλος συνεργασίας του Λεμονίδη από τον σύλλογο της Κομοτηνής που μοιραία θα σημαίνει αυτή η μετακίνηση, αλλά αυτό είναι κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Και αυτό γιατί η απόφαση να ανακοινωθεί την Πέμπτη το τέλος με τον Χρήστο Βαχαρίδη και το γενικότερο κείμενο αυτής της ανακοίνωσης του Λεύκιππου δείχνει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε αν δεν είχε ήδη σχεδιαστεί η επόμενη μέρα και δεν είχε εξασφαλιστεί το «ναι» του διαδόχου του.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, η εξέλιξη αυτή θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και στην ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή όπου ο Νεοκλής Λεμονίδης είναι κάτι σαν «σημαία», έχοντας αποτελέσει βαρύ όνομα ως παίκτης αλλά και επί πολλά χρόνια προπονητής, αλλά και γιος του επί σειρά ετών παλιού εφόρου αλλά και προέδρου της.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από όλες τις πλευρές, εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και δεν υπάρξουν αιφνίδιες ανατροπές…