Από τα Πηγάδια για τον ΑΟΞ κατευθείαν στο γήπεδο του ΑΟΞ για το Ορφέας-Αβατο ο δήμαρχος Τοπείρου

Για δεύτερη σερί αγωνιστική ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου εθεάθη στο γήπεδο των Πηγαδίων αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά ο ΑΟΞ γεύτηκε την χαρά της νίκης.

Ο θρακιωτης δήμαρχος με την μεγαλύτερη σχέση με το ποδόσφαιρο, καθότι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής με δίπλωμα της UEFA, την προηγούμενη φορά είχε δει τα «κουλουράκια» του ΑΟΞ με την ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά αυτήν την φορά ευτύχησε να δει μια μεστή εμφάνιση από την ξανθιώτικη ομάδας που καθάρισε εύκολα τον Διαγόρα.

Στον φακό της εφημερίδας «Μαχητής» πόζαρε μαζί με τον Μάκη Τζάτζο και την Σοφία Ψωμά, που αμφότεροι είναι μέλη στο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη, καθώς και τον Αρη Γιαπουντζη. Ωστόσο η ίδια εφημερίδα τον εντόπισε λίγο αργότερο και στο γήπεδο του ΑΟΞ, να παρακολουθεί παραδίπλα από τους αδερφούς Κοτόπουλους την αναμέτρηση της ομάδας του Δήμου του, του Άρη Αβάτου με τον Ορφέα Ξάνθης στο τοπικό ντέρμπι για την 5η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική.

Γεμάτο το ποδοσφαιρικό απόγευμα για τον δήμαρχο που από τις 2.30 το μεσημέρι μέχρι και περίπου λίγο πριν τις επτά το απόγευμα την έβγαλε στα γήπεδα. Και μετά η λογική λέει ότι και πάλι θα είδε ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά στην τηλεόραση, για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε το αίμα κρασί δεν γίνεται και στις φλέβες του δημάρχου Μίχογλου κυλάει το ίδιο το ποδόσφαιρο…