Πήγε Φελώνη και είδε τον Νέστο παρέα με τον πρόεδρό του ο «Κέτσιε» αντί για το ντέρμπι Ορφέας-Άβατο

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης αν έχει γράψει με δυο ομάδες μεγάλη ιστορία στο ξανθιώτικο ποδόσφαιρο, αυτές είναι ο Ορφέας Ξάνθης και ο Αρης Αβάτου.

Ο νυν προπονητής της Κ19 του ΑΟΞ έχει κάνει μεγάλη καριέρα σαν ποδοσφαιριστής και έχει κατακτήσει κούπες με την φανέλα του Ορφέα. Ως προπονητής ωστόσο η αλήθεια είναι ότι καθιερώθηκε στην συνείδηση των ξανθιωτών φιλάθλων χάρη στον Άρη Αβάτου, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου, την άνοδο την Γ’ Εθνική και στην παραμονή σε αυτήν.

Εκτός των ορίων του Νομού Ξάνθης ωστόσο το μεγάλο άλμα είναι αλήθεια ότι το έκανε την προηγούμενη διετία ως προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης, με τον οποίο μέχρι και άνοδο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα διεκδίκησε. Αυτός ήταν προφανώς και ο λόγος που μετά το ματς του ΑΟΞ με τον Διαγόρα, προτίμησε να πάει στο γήπεδο της Φελώνης για να δει τον Νέστο να κερδίζει την Θαλασσιά, αντί για το ντέρμπι των επίσης δύο πρώην ομάδων του, του Ορφέα Ξάνθης και του Άρη Αβάτου, στο οποίο είναι αλήθεια ότι κατευθύνθηκε ο πιο πολύς κόσμος.

Μάλιστα, ο φακός του ThrakiSportS εντόπισε τον «Κέτσιε» να παρακολουθεί τον αγώνα στην Φελώνη δίπλα στον πρόεδρο του Νέστου Χρυσούπολης Δημήτρη Ψυχουδάκη, καθώς εξακολουθεί και διατηρεί άριστες σχέσεις με όλη την διοίκηση της καβαλιώτικης ομάδας.