Θέλουν την ΑΕΛ του Κούγια και σε καμία περίπτωση τον ΟΦΗ για αντίπαλο του ΑΟΞ σε ενδεχόμενο μπαράζ

Η εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Λαμία επί του ΠΑΣ Γιάννενα ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι είναι τρεις οι ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό και την προτελευταία που οδηγεί στα μπαράζ με τον δεύτερο της SL2.

Την ίδια στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των δύο τρίτων των αναγνωστών του ThrakiSportS εκτιμά ότι δεν προλαβαίνει η Ξάνθη να καλύψει την διαφορά των οκτώ βαθμών από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ο ΑΟΞ να κληθεί να διεκδικήσει μέσω διπλού αγώνα μπαράζ με τον προτελευταίο της SL1 την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Με αυτό το δεδομένο, το ThrakiSportS ζήτησε από το αναγνωστικό του κοινό και κατά βάση από τους φίλους του ΑΟΞ να ψηφίσουν ποιον προτιμούν για αντίπαλό τους σε αυτό το ενδεχόμενο που η ομάδα τους δεν θα καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο ως πρώτη της βαθμολογίας αλλά θα μπορέσει τουλάχιστον να καλύψει την διαφορά και να τερματίσει στην 2η θέση.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όπως θα διαπιστώσετε έχει ενδιαφέρον. Το 45% δείχνει να επιθυμεί κόντρα του ΑΟΞ με την ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια, με τον οποίον υπάρχουν προφανώς ανοιχτοί λογαριασμοί από τον περσινό υποβιβασμό της ομάδας. Οριακά πιο κάτω, στο 43% είναι ο Παναιτωλικός, ο οποίος την παρούσα στιγμή πάντως είναι τελευταίος και θα υποβιβαζόταν απευθείας. Με τίποτα δεν φαίνονται να θέλουν όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία ως αντίπαλο τον ΟΦΗ, αφού μόνο το 12% τον προτιμά ως αντίπαλο.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι αν τερματίζονταν σήμερα τα δυο πρωταθλήματα, αναφορικά με την SL2 ο Ιωνικός θα ανέβαινε απευθείας, ο Λεβαδειακός θα έπαιζε μπαράζ και η Ξάνθη θα παρέμενε στην δεύτερη κατηγορία και τη νέα σεζόν (απομένουν όμως άλλες επτά αγωνιστικές) ενώ σε σχέση με την SL1 o Παναιτωλικός θα υποβιβαζόταν ως τελευταίος, στο μπαράζ με τον Λεβαδειακό θα έπαιζε η ΑΕΛ ενώ θα παρέμενε στα μεγαλα σαλόνια ο ΟΦΗ (αλλά απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές).

[Total_Soft_Poll id=”25″]