Volley League: Τρελή νίκη Παναθηναϊκού επί του Φοίνικα Σύρου των Γκαρά, Ραίτς και Μαρούλη

Με έναν Εβρίτη (Δημήτρη Γκαρά) και δύο αθλητές που πέρασαν από την Θράκη (Ιβάν Ραίτς και Θάνο Μαρούλη) να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι, ο Φοίνικας Σύρου δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και έτσι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε μια τρελή αλλά συνάμα σημαντική νίκη.

Η αναμέτρηση από το πρώτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και παρά τα προβλήματα που προέκυψαν λόγω του COVID19 και για τις δύο ομάδες, το θέαμα ήταν εξαιρετικό.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-0 και 29-27, παρότι η Σύρος βρέθηκε επάνω στο σκορ με αρκετούς πόντους. Στο δεύτερο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, με τα συναισθήματα να αλλάζουν φάση με την φάση και τους πράσινους να κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την νίκη, καθώς έκανε το 2-0 με 30-28.

Ο Φοίνικας Σύρου δεν είπε την τελευταία λέξη και αρχικά βρήκε αντίδραση με Μαρούλη, Ραίτς αλλά και τον Χαβανέζο Φεί, με αποτέλεσμα αρχικά την μείωση του σκορ σε 1-2 με 21-25. Οι Συριανοί ορμώμενοι από το προηγούμενο σετ δεν άφησαν πολλές ελπίδες στους “πράσινους” ισοφαρίζοντας σε 2-2 με 17-25 και έτσι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν σίγουρα από έναν βαθμό.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο 5ο σετ, όπου ο Φοίνικας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 7-9 κατάφερε να περάσει μπροστά με 11-12. Ο Παναθηναϊκός αντιδράει άμεσα και περνάει με 14-12 μπροστά στο σκορ και να κερδίζει τον αγώνα με 3-2 και 15-13, παίρνοντας μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε λίγο…..