Ο «Θρακιώτης» Ηλίας Βούρας απέρριψε την Ένωση Αλεξανδρούπολης και συνεχίζει στην Τρίγλια

Παρά την προσπάθεια που έκανε η ομάδα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης το καλοκαίρι να πείσει τον Ηλία Βούρα να ξεκρεμάσει τα γάντια του και να αγωνιστεί με τα χρώματά της, αυτός επέλεξε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα και από άλλο πόστο.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και άλλων ομάδων βέβαια έχει δεσμούς… εξ’ αγχιστείας με την Θράκη και ιδίως την Αλεξανδρούπολη (για όσους δεν ξέρουν έχει παντρευτεί Αλεξανδρουπολίτισσα, την Θεοδώρα Δημητριάδου).

Ο 32χρονος μέχρι πρότινος πορτιέρε της ομάδας, ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ομάδα της Χαλκιδικής και αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Κίνηση που δείχνει πάντως διάθεση να μην έρθει έστω από το καλοκαίρι στην Αλεξανδρουπολη, όπως είχε διαρρεύσει.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ηλία Βούρα, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, αναλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Ηλίας, ο οποίος ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα μας πριν από έναν χρόνο, είχε αγωνιστεί ακόμα, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, στην Ιταλική Αρέτσο και σε Κέρκυρα, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ, Δόξα Δράμας, Καλαμάτα.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και πάλι στις τάξεις της και του εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!»