Ανησυχία για τις συνθήκες διεξαγωγής του Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη λόγω του χιονιά «Λέανδρος»

Η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας «Λέανδρος» προκαλεί ανησυχία για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη για την πρεμιέρα της Super League 2 την Κυριακή.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής και παρόλο που εκείνη την ώρα οι τελευταίες προγνώσεις δείχνουν ότι ενδεχομένως στην Λάρισα να επικρατεί ηλιοφάνεια, όλα δείχνουν ότι εκείνη την ημέρα η θερμοκρασία θα βρίσκεται για όλο το 24ωρο κάτω απότο μηδέν.

Από αργά το βράδυ της Παρασκευής και καθόλη την διάρκεια του Σαββάτου, ενδεχομένως και μέχρι το πρωί της Κυριακής, αναμένονται στην περιοχή της Θεσσαλίας χιονοπτώσεις. Οι μετεωρολόγοι λένε ότι ενδεχομένως αυτές να είναι έντονες και να το στρώσει όχι μόνο στα ορεινά, κάτι που ήδη έχει συμβεί, αλλά και στα πεδινά.

Εφόσον συμβεί αυτό και εφόσον παράλληλα ο υδράργυρος παραμείνε σταθερά κάτω από το μηδέν, γίνεται αντιληπτό ότι το όποιο χιόνι στρωθεί στον αγωνιστικό χώρο του ΑΕΛ FC Arena θα γίνει πάγος, καθιστώντας ιδιαίτερες και ενδεχομένως επικίνδυνες τις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.