Στην Κομοτηνή για προετοιμασία αυτές τις μέρες η ΠροΟλυμπιακή ομάδα Ελευθέρας Πάλης

Το 2021 ξεκίνησε με εντατικούς  ρυθμούς προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων ενόψει Ολυμπιακών Αγώων στο Τόκυο και μάλιστα η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης πραγματοποιεί στην Κομοτηνή από χθες Τετάρτη κι έως τις 27 Ιανουαρίου καμπ προετοιμασίας για τους αθλητές της ελευθέρας Πάλης.

Πιο συγκεκριμένα 10 αθλητές βρίσκονται ήδη στη φιλόξενη πόλη της Θράκης και βάζουν τις βάσεις για τις μεγάλες απαιτήσεις του 2021. Ο πρώτος στόχος, άλλωστε είναι το προΟλυμπιακό τουρνουά της Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί από 18 έως 21 Μαρτίου.

Για την προΟλυμπιακή ομάδα θα ακολουθήσει και νέο καμπ, ενώ θα υπάρξουν και  αγώνες πρόκρισης, για τους αθλητές που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα.

Στην Κομοτηνή βρίσκονται οι Γιάννης Μαρτίδης, Γιώργος Πιλίδης, Κύριλλος Μπινενμπάουμ, Γιώργος Σαββουηλίδης, Γιωργος Κουγιουμτσίδης, Τιμοφέι Ξενίδης, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Άγγελος Κουκλάρης, Γκίβι Μπλιάτζε και Θοδωρής Κυριακίδης.

Υπεύθυνοι των προπονήσεων είναι οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Αμιράν Καρντάνοφ και  Χαράλαμπος Χαφουσίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Η φωτογραφία είναι αρχείου από το προηγουμενο καμπ που είχε πραγματοποιηθεί πριν μερικούς μήνες στην Κομοτηνή, παρουσία της πρωταθλήτριας κόσμου Μαρίας Πρεβολαράκη που είναι και η μόνη μέχρι στιγμής από την Ελλάδα που έχει εξασφαλίσει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.