Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα SF2: Μουστακίδης ή Σαμαράς; Ψηφίστε ποιος θα προκριθεί στον τελικό…

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο διαγωνισμός που διεξαγει το ThrakiSportS για την ανάδειξη του κορυφαίου Θρακιώτη αθλητή στον ένα αιώνα ελεύθερης Θράκης, δηλαδή πρακτικά τον κορυφαία (ή κορυφαία) όλων των εποχών.

Τέσσερις Εβρίτες πρωταθλητές έχουν προκριθεί στην τελική τετράδα που προέκυψε μετά από 12 ψηφοφορίες του κοινού και αφού προηγούμενως αναζητήθηκαν οι υποψηφιότητες και επιλέχθηκαν 16 από αυτές, οι οποίες και τέθηκαν σε νοκ άουτ αναμετρήσεις μεταξύ τους.

Μετά τις προκρίσεις και πάντα με βάση την αλφαβητική σειρά έχουν σχηματιστεί πλέον δύο ζευγάρια και εσείς καλείστε να ψηφίσετε σε κάθε ζευγάρι ποιος από τους υποψήφιους θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό, από τον οποίο θα αναδειχθεί ο κορυφαίος των κορυφαίων.

Στον δεύτερο ημιτελικό έχουμε ως υποψηφίους δυο μεγάλους θρύλους του βόλεϊ: τον Σάκγ Μουστακίδη και τον αείμνηστο Νίκο Σαμαρα. Ο Μουστακίδης απέκλεισε στην φάση των 16 την κωπηλάτρια Χρύσα Μπισκιτζή και στα προημιτελικά επικράτησε του Αγγελου Παυλακάκη (που είχε πιο πριν αποκλείσει τον Ντέμη Νικολαΐδη). Ο Σαμαράς αρχικά απέκλεισε τον τενίστα Λάζαρο Στάλιο και στην συνέχεια στον προημιτελικό τον Βασίλη Τοροσίδη (που είχε αποκλείσει τον Βαγγέλη Φουντουκίδη).

Εσείς ποιος από τους δύο πιστεύετε ότι πρέπει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό; Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 12 Ιανουαρίου και θα κρατήσει ακριβως 100 ώρες (όσα και τα χρόνια της ελεύθερης Θράκης μας). Κατά συνέπεια η ψηφοφορία μένει ανοιχτή ακριβώς τέσσερις μέρες και τέσσερις ώρες, μέχρι και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου. Το επόμενο πρωί θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα με τον νικητή να προκρίνεται στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Κώστα Γκατσιούδη και Πηγή Δεβετζή που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σημειώνεται ότι γίνεται δεκτή μόνο μία ψήφος από κάθε ηλεκτρονική διεύθυνση.

Ψηφίστε λοιπόν! Σάκης Μουστακίδης ή Νίκος Σαμαράς;

[Total_Soft_Poll id=”19″]