Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα SF1: Γκατσιούδης ή Δεβετζή; Ψηφίστε ποιος θα προκριθεί στον τελικό…

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός που διεξαγει το ThrakiSportS για την ανάδειξη του κορυφαίου Θρακιώτη αθλητή στον ένα αιώνα ελεύθερης Θράκης, δηλαδή πρακτικά τον κορυφαία (ή κορυφαία) όλων των εποχών.

Τέσσερις Εβρίτες πρωταθλητές έχουν προκριθεί στην τελική τετράδα που προέκυψε μετά από 12 ψηφοφορίες του κοινού και αφού προηγούμενως αναζητήθηκε οι υποψηφιότητες και επιλέχθηκαν 16 από αυτές, οι οποίες και τέθηκαν σε νοκ άουτ αναμετρήσεις μεταξύ τους.

Μετά τις προκρίσεις και πάντα με βάση την αλφαβητική σειρά έχουν σχηματιστεί πλέον δύο ζευγάρια και εσείς καλείστε να ψηφίσετε σε κάθε ζευγάρι ποιος από τους υποψήφιους θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό, από τον οποίο θα αναδειχθεί ο κορυφαίος των κορυφαίων.

Στον πρώτο ημιτελικό έχουμε ως υποψηφίους δυο παλαίμαχους πλέον πρωταθλητές του στίβου: τον ακοντιστή Κώστα Γκατσιούδη και την τριπλουνίστρια Πηγή Δεβετζή. Ο Γκατσιούδης απέκλεισε στην φάση των 16 τον βολεϊμπολίστα Μάριο Γκιούρδα και στα προημιτελικά επικράτησε του ποδοσφαιριστή Αντώνη Αντωνιάδη. Η Δεβετζή αρχικά απέκλεισε την κολυμβήτρια Ζωή Δημοσχάκη και στην συνέχεια στον προημιτελικό με μικρή διαφορά επικράτησε του παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Εσείς ποιος από τους δύο πιστεύετε ότι πρέπει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό; Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου και θα κρατήσει ακριβως 100 ώρες (όσα και τα χρόνια της ελεύθερης Θράκης μας). Κατά συνέπεια η ψηφοφορία μένει ανοιχτή ακριβώς τέσσερις μέρες και τέσσερις ώρες, μέχρι και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου. Το επόμενο πρωί θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα με τον νικητή να προκρίνεται στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Σάκη Μουστακίδη και Νίκο Σαμαρά που θα ξεκινήσει αύριο. Σημειώνεται ότι γίνεται δεκτή μόνο μία ψήφος από κάθε ηλεκτρονική διεύθυνση.

Ψηφίστε λοιπόν! Κώστας Γκατσιούδης ή Πηγή Δεβετζή;

[Total_Soft_Poll id=”18″]