Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Στα ημιτελικά ο Γκατσιούδης, απέκλεισε με 62% τον Αντωνιάδη

Ο Κώστας Γκατσιούδης είναι ο πρώτος που προκρίνεται στην τελική τετράδα του διαγωνισμού του ThrakiSportS για τον Θρακιώτη κορυφαίο αθλητή στον ένα αιώνα ιστορίας της ελληνικής Θράκης.

Ο παλαίμαχος ακοντιστής από το Διδυμότειχο ήταν ο νικητής στη μονομαχία του πρώτου προημιτελικού με αντίπαλο τον Ξανθιώτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αντώνη Αντωνιάδη. Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 1.148 άτομα.

Από αυτά, οι 711 που αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό 61,93% ψήφισαν τον Γκατσιούδη ως κορυφαίο μεταξύ των δύο. Οι υπόλοιποι 437, ήτοι το εναπομείναν 38,07% εκτίμησε ότι ήταν ο Αντωνιάδης εκείνος που έπρεπε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Γκατσιούδης γίνεται ο πρώτος που προκρίνεται στην τελική τετράδα του διαγωνισμού για τον κορυφαίο θρακιώτη αθλητή όλων των εποχών. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Πηγή Δεβετζή και τον Δήμο Μιχαλεντζάκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και τα μεσάνυχτα.

Η νίκη του Γκατσιούδη εξασφαλίζει δεδομένη συμμετοχή του Νομού Έβρου στον μεγάλο τελικό, από την στιγμή που ο αντίπαλός του στον ημιτελικό θα είναι Εβρίτης. Το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού θα σχηματιστεί από τους νικητές των προημιτελικών ζευγαριών Σάκης Μουστακίδης vs Αγγελος Παυλακάκης και Νίκος Σαμαράς vs Βασίλης Τοροσίδης που βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη.

[Total_Soft_Poll id=”14″]

[Total_Soft_Poll id=”15″]

[Total_Soft_Poll id=”16″]

[Total_Soft_Poll id=”17″]