Την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων περιμένουν μέσα στο επόμενο 24ωρο στην Ξάνθη

Εντός των επόμενων 24 ωρών, μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, παραμονής Πρωτοχρονιάς δηλαδή, προσδοκούν στην ΠΑΕ Ξάνθη ότι θα δημοσιοποιηθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το θέμα της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αυτό μεταδίδει η εφημερίδα της Ξάνθης «Μαχητής» στο φύλλο της Τετάρτης, προσθέτοντας ότι αν δεν συμβεί αυτό, αναμένεται να γίνει στις αρχές Ιανουαρίου και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 (που πλέον προσδιορίζεται αν δεν υπάρξει νέα καθυστέρηση για το άλλο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Γενάρη).

Δεν αποκαλύπτεται η πηγή της πληροφορόρησης της τοπικής εφημερίδας, η λογική λέει ωστόσο οτι θα προέρχεται προφανώς από την ΠΑΕ Ξανθη και συμπίπτει με τις δημόσιες δηλώσεις του αντιπροέδρου και νομικού συμβούλου της ομάδας Φάνη Ουζουνιδη που είχε εκτιμήσει ότι η απόφαση θα βγει το πολύ δέκα μέρες μετά την εκδίκαση.

Η εκδίκαση έγινε βέβαια στις 9 Δεκεμβρίου, οι 10 μέρες που είχε πει ο Ουζουνίδης ήδη έγιναν 20 αλλά σε πολλους φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βγει απόφαση πριν την εκπνοή του 2020, με δεδομένο ότι φτάσαμε πλέον προπαραμονή Πρωτοχρονιάς.

Το ζήτημα είναι ότι με την έλευση του 2021 αρχίζει άμεσα και πάλι η αγωνιστική δράση στην Super League 1 και μάλιστα σε σχετικά σύντομο διάστημα θα έχουμε και ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού με ό,τι αυτό θα μπορεί να σημαίνει στο ενδεχόμενο να καθυστερήσει κι άλλο η απόφαση ώστε να μην φορτιστεί και άλλο ο συγκεκριμένος αγώνας…