Super League: «Οριστικά δεν γίνεται σέντρα για την Ξάνθη την Κυριακή, ελπίδες για 9 Γενάρη» λέει ο Λεουτσάκος

Το πράσινο φως για την έναρξη της Super League 2 περιμένουν οι αρμόδιοι φορείς και οι άνθρωποι της κατηγορίας, με την 9η Ιανουαρίου να είναι πλέον η επικρατέστερη ημερομηνία.

Αυτό ανέφερε στο Σπορ Fm, o πρόεδρος της Super League 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ουσιαστικά αναφέροντας ότι αφού δεν δόθηκε έγκριση ως τώρα απομακρύνεται το ενδεχόμενο έναρξης την προσεχή Κυριακή 3 Ιανουαρίου, επιβεβαιώνοντας και το σχετικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS.

Πάντως από τα λεγόμενα Λεουτσάκου γίνεται αντιληπτό ότι ούτε η έναρξη το άλλο Σαββατοκύριακο θα πρεπει να θεωρείται δεδομένη οπως και ούτε η συμμετοχή των ομάδων της SL2 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά δήλωσε:  «Υπήρξε χθες η συνεδρίαση μιας επιτροπής, αλλά δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Εμείς εξαρτόμαστε από τις αποφάσεις των επιστημόνων. Περιμένουμε το ΟΚ για να ξεκινήσουμε. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό στις 3, οπότε πάμε για τις 9 Ιανουαρίου. Οι ομάδες έχουν τηρήσει απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, στη Super League 2 έχουν ήδη αρχίσει προπονήσεις και περιμένουμε το πράσινο φως και για τη Football League. Θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 5 του μήνα να πάρουμε το ΟΚ για να μπούμε και στην κλήρωση του Κυπέλλου. Πιέζουν οι ημερομηνίες, δεν γίνεται διαφορετικά».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο ανέφερε:  «Έχουμε έρθει σε μια συμφωνία με την ΕΡΤ, απομένουν κάποια διαδικαστικά που λογικά θα τελειώσουν την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα ενημερώσουμε λεπτομερώς και τις ομάδες σε τηλεδιάσκεψη». Τέλος, σχετικά με την τρίτη εθνική ο προεδρος της SL2-FL δήλωσε: «Θα παίξει μεγάλο ρόλο το επιδημιολογικό φορτίο. Αν ανοίξουν τα σχολεία, λογικά θα πρέπει να ανοίξουν και άλλες δραστηριότητες».