Στο στόχαστρο Κούγια ο Πανθρακικός και ο τότε… «διευθυντής» του Μάκης Γκαγκάτσης

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κουγιας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus αναφορικά με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ αναφέρθηκε στην εισαγγελική πρόταση αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση της «Συμμορίας» και για τον αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια, ενώ δεν ήθελε να πάρει θέση για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας στον Μάριο Σιαμπάνη.

Σε σχέση με την Θράκη, αίσθηση προκαλεί ότι δεν κάνει καμία αναφορά με οποιονδήποτε τρόπο στην Ξάνθη. Βαζει ομως στο στόχαστρό του τον Πανθρακικό, υποστηρίζοντας ότι έχοντας ως… «διευθυντή» τον φοιτητή τότε στην Κομοτηνή Μάκη Γκαγκάτση, ανέβηκε τέσσερις κατηγορίες σε τέσσερα χρόνια κάνοντας… χειρόργεία στις δικές του ομάδες.

«Σπούδαζε ο Μάκης ο Γκαγκάτσης στην Κομοτηνή, τέσσερα χρόνια και ο Πανθρακικός ανέβηκε τέσσερις κατηγορίες, κάνοντας ο Μάκης τέσσερα χρόνια τον διευθυντή εκεί στον Πανθρακικό. Tα ήξερα και τα έλεγα από τότε. Τέσσερα χρόνια ο Πανθρακικός πρώτη εθνική, είχα ζήσει τότε τα χειρουργεία που έκανε ο Πανθρακικός και η Βέροια στα Γιάννενα για να μην ανέβουμε ποτέ», είπε μεταξυ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Κούγια είπε ακόμα ότι είναι ορθή η εισαγγελική πρόταση Λακαφώση για την αθώωση όλων των μελών της λεγόμενης «Συμμορίας» περιλαμβανομένου του Βαγγέλη Μαρινάκη, εξήγησε με λεπτομέρειες την δική του εκδοχή για την πολύκροτη υπόθεση ενώ για την καταγγελία περί δωροδοκίας του Σιαμπάνη ανέφερε: «Όχι δεν έχω καμιά δουλειά να το σχολιάσω. Ειδικά από την στιγμή που είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. (…) Αν ασκήσει ποινική δίωξη, από τα πρόσωπα που θα τους ασκηθεί η δίωξη θα φανεί αν υπάρχει εμπλοκή ΠΑΟΚ ή όχι, αν ασκήσει ποινική δίωξη κατά τρίτων προσώπων που δεν έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξει καμία επίπτωση και ίσως η υπόθεση να μπει στο αρχείο. Και αυτό θα συμβεί αν τα στοιχεία δεν επαρκούν. Δεν γνωρίζω αν ο Σιαμπάνης κινδυνεύει με τιμωρία, δεν είμαι ο καλύτερος στα… αθλητικά, στην αθλητική δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ THESSPORTS ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ