Ξέσπασμα Πασχαλάκη: «Δεν είχα δώσει δικαίωμα για να μην χρησιμοποιούμαι»

«Χείμαρρος» ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα και την «λευκή» ισοπαλία στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ και πρώην του Πανθρακικού, αρχικά σχολιάζοντας την απόδοσή του: «Δεν κρατάω λογαριασμό. Κρατάω το μηδέν και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτός είναι ο στόχος κάθε τερματοφύλακα. Είναι δύσκολο να ξεκινάς μετά τόσους μήνες πόσο μάλλον όταν δεν έχεις δώσει δικαίωμα. Εγώ κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα δουλεύω με τον εαυτό μου για να γίνομαι καλύτερος. Η έλευση του Γκαρσία μου έδωσε έμπνευση και εμπιστοσύνη εγώ αυτό θέλω. Δίνω και την ψυχή μου για να μπορώ να βοηθήσω τον σύλλογο στο μέγιστο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ νιώθω καλά, δεν κερδίσαμε βέβαια. Σίγουρα κράτησα το μηδέν πίσω και διαψεύσαμε το κόσμο που έλεγε ότι δεν υπάρχει κίνητρο. Όλοι δίνουν το 100% παίζουμε για την ομάδα, τον κόσμο το σύλλογο τα λεφτά μας και τις οικογένειες μας. Συγχαρητήρια σε όλους θα συνεχίσουμε την δουλειά ο Πάμπλο είναι δίπλα μας σε όλα. Προσπαθούμε να γίνουμε ένα στιβαρό σύνολο. Είμαστε σε ανηφόρα έχουμε σημαντικά παιχνίδια και ευελπιστούμε να πάμε καλά».