Βαρύ πένθος στην οικογένεια του πρώην προπονητή του Πανθρακικού και νυν τεχνικού διευθυντή στην ΑΕ Καραϊσκάκης Θοδωρή Κάντα

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Θοδωρή Κάντα, ο οποίος προ πενταετίας είχε βρεθεί και στην Κομοτηνή ως προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού.

Ο 50χρονος Κάντας διαθέτει δική του Σχολή Τερματοφυλάκων και εκγύμνασε ακολούθως, ως προπονητής τερματοφυλάκων παιδιά, όπως Διούδης, Βελλίδης, Στεργιάκης αλλά και οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης και Τζελέπης την περίοδο που ήταν στον Πανθρακικό.

Έχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας σε επίπεδο Α’ Εθνικής με Εθνικό Πειραιώς, Αθηναϊκό και Κόρινθο. Μάλιστα, το 1991 αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα του Αθηναϊκού απέναντι στον Παναθηναϊκό επιτυχγάνοντας την έξοδο της ομάδας στην Ευρωπη όπου έπαιξε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες: Σαλαμίνα, Κόρινθος, Εθνικός Πειραιώς, Δόξα Δράμας, Άρης, Νίκη Βόλου, Πανθρακικός, Λάρισα και Αήττητος Σπάτων. Στην ΑΕ Καραϊσκάκη Άρτας πήγε τον περασμενο Ιανουάριο και ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, το οποιο διατηρεί μέχρι σήμερα.