Ταξίδεψε, γνώρισε και παρουσιάζει τον Έβρο ο Ευτύχης Μπλέτσας στο «Happy Traveller»

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα επισκέφθηκαν την όμορφη Αλεξανδρούπολη αλλά και γενικότερα τον Έβρο  με την εκπομπή Happy Traveller και είδαν από κοντά όλες τις ομορφιές του νομού.

Αρχικά βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, την πρωτεύουσα του νομού, είδαν από κοντά τον εμβληματικό φάρο και περπάτησαν στους δρόμου της. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δέλτα του Έβρου όπου εκεί είδαν τα φλαμίνγκο τα οποία αυτόν τον καιρό είναι αμέτρητα στον υγορβιότοπο, μετά βρέθηκαν στις Φέρες με τον ιστορικό ναό της Παναγίας Κοσμοσώτειρας και φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν το Τυχερό και να δουν το ηλιοβασίλεμα στη γραφική λίμνη του!

Αμέσως μετά επισκέφθηκαν την Λευκίμη και το απολιθωμένο δάσος αλλά και τη Δαδιά με το εντυπωσιακό παρθένο δάσος όπου και παρακολούθησαν από κοντά τα  σπάνια αρπακτικά πουλιά, αλλά έγινε και “νονός” καθώς ένας  μαυρόγυπας ο Κ-9 πήρε το όνομα του Ευτύχη!

Αργότερα  βρέθηκε στο Σουφλί με τη μακρά ιστορία μεταξουργίας, όπου επισκέφθηκε  το Μουσείο Μετάξης και γεύθηκε τα  ξακουστά σουφλιώτικα λουκάνικα. Αλλά και στο Διδυμότειχο επισκέφθηκε  το εμβληματικό κάστρο του. Στην  συνέχεια “ανέβηκε” και πιο πάνω στην Ορεστιάδα με την εντυπωσιακή πλατεία και την άψογη ρυμοτομία και στις Καστανιές με τον ποταμό Άρδα που δημιουργεί ένα σκηνικό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Έφτασαν μέχρι το Ορμένιο με τον ιστορικό σταθμό του τρένου και εξερεύνησαν τα γραφικά ακριτικά χωριά στο βορειότερο άκρο της χώρας μας. 

Το επεισόδιο θα προβληθεί τo Σάββατο 5/12 17:40 στον ΣΚΑΙ.

Πηγή: https://www.e-evros.gr/