Αποκάλυψη ThrakiSportS: Χωρίς ελληνική συμμετοχή το επόμενο UEFA Regions’ Cup με απόφαση της ΕΠΟ

Οι ζυγές χρονιές συνοδεύονται συνήθως από την διοργάνωση του Regions’ Cup που αποτελεί τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή που διοργανώνει η UEFA για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο κορονοϊός πήγε πίσω και αυτήν την διοργάνωση, αλλά όπως μαθαίνει το ThrakiSportS, ακόμα και αν δεν είχε προκύψει, η Ελλάδα εν τέλει δεν θα συμμετείχε στην φετινή διοργάνωση και κατά συνέπεια… τζάμπα υπήρχε αυτή η αίσθηση στην ΕΠΣ Θράκης και την ΕΠΣ Ξάνθης, η οποία άλλωστε το κατέκτησε πριν 4 χρόνια και είχε εκπροσωπήσει τη χώρα στο Σαν Μαρίνο. Κι όλα αυτά, ενώ είχαν αρχίσει να υπάρχουν σκέψεις και στην ΕΠΣ Έβρου να δηλωθεί στην επόμενη διοργάνωση.

Όπως αποκαλύπτει το ThrakiSportS, η Ελλάδα δεν συμπεριελήφθη καν στην κλήρωση η οποία έχει γίνει πολύ πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός, τον περασμενο Δεκέμβριο, έναν χρόνο πριν δηλαδή. Στην κλήρωση μπήκαν οι χώρες και κάθε χώρα θα την εκπροσωπήσει η πρωταθλήτριά της στο εσωτερικό πρωτάθλημα περιφερειών με συμμετοχή μόνο ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Ωστόσο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες παρακάτω, η Ελλάδα απουσιάζει εντελώς, αφού προφανώς δεν δηλώθηκε συμμετοχή.

Συνολικά στην 12η διοργάνωση του UEFA Regions’ Cup θα μετέχουν 36 ομάδες από ισάριθμες χώρες. Οι οκτώ από αυτές μετέχουν σε δύο προκριματικα γκρουπ, σαν και αυτό που είχε αγωνιστεί η ΕΠΣ Ξανθης στο Σαν Μαρίνο, ώστε να προκύψουν οι 4 που θα πάνε στην επόμενη φάση, όπου ήδη έχουν σχηματιστεί οκτώ γκρουπ των τεσσάρων ομάδων (με συνολικά τέσσερις εκκρεμότητες που θα προκύψουν από τα προκριματικά).

Ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε και εσεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Ελλάδα απουσιάζει επιδεικτικά…