Έκαναν τρεμπλ Λουτσέσκου και Τσονάκας! Πήραν και το King Cup της Σαουδικής Αραβίας!!!

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του κατέγραψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς κατέκτησε και το κύπελλο της Σαουδικής Αραβίας (King Cup) με την Αλ Χιλάλ, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το τρεμπλ για τη σεζόν 2019/20.

Η Αλ Χιλάλ επικράτησε στον τελικό επί της Αλ Νασρ με 2-1, με την εξέλιξη του αγώνα να διαμορφώνεται ήδη από το πρώτο ημίχρονο όπου οι (τυπικά) γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα γκολ του Κορεάτη Γιανγκ και του Γάλλου επιθετικού Γκομίς. Η Αλ Νασρ στην επανάληψη πάλεψε ώστε να επιστρέψει στην διεκδίκηση του τροπαίου· το μόνο όμως που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει με τον Γιάχια.

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος που καταγράφει στο παλμαρέ του ο Ρουμάνος πρώην τεχνικός της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ μαζί με τους συνεργάτες του (ανάμεσα στους οποίους και ο Ξανθιώτης Γιώργος Τσονάκας) στην Σαουδική Αραβία, έπειτα από την κατάκτηση του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά του εθνικού πρωταθλήματος.

Αυτός ο τίτλος έρχεται σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη εποχή για την «Ρεάλ της Ασίας», καθώς ποδοσφαιριστές, μέλη του συλλόγου αλλά και ο ίδιος ο Λουτσέσκου χτυπήθηκαν από την πανδημία έχοντας αρκετά προβλήματα στην προετοιμάσια τους, ενώ για τον λόγο αυτό στερήθηκαν την δυνατότητα να υπερασπιστούν τον τίτλο που πέρυσι κατέκτησαν στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.