Super League: «Τετράστεροι» Στάρτζεον και ΟΦΗ σκόρπισαν τον Βόλο

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ διέλυσε με 1-4 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό παίρνοντας τη δεύτερη νίκη του τη φετινή σεζόν.

Τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν στο 30′, με την αποβολή του Σάντσες με απευθείας κόκκινη κάρτα ύστερα από μαρκάρισμα στον Σαρντινέρο. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 39′ προηγήθηκε με το παρθενικό γκολ του Ολλανδού πρώην διεθνή και αδελφού του πρώην παίκτη της Ξάνθης Τζούλιαν, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.

Το Βόλος παρά το μειονέκτημα ήταν ανταγωνιστικός και διεκδικούσε ότι μπορούσε από το παιχνίδι. Ο Σαρντινέρο όμως με το 0-2 που σημειώσε έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως μείωσαν στο 84′ με τον Δημόπουλο. Όλα όμως τελειώσαν τρία λεπτά αργότερα με τον Σαρντινέρο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το τελικό 1-4 σημείωσε ο Φάμπιο Στάρτζεον, που την περασμένη σεζόν άνηκε στο ρόστερ του ΑΟΞ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των Κρητικών.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 9 βαθμούς στην κατάταξη. Βασικός και εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Φάμπιο Στάρτζεον, με τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη να μένει εκτός αποστολής.

Από πλευράς γηπεδούχων, βάσει των συνθηκών του αγώνα τους μένει μόνο η προσπάθεια. Βασικοί για ακόμη ένα παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Θανάσης Γκαραβέλης και Ζεάν Μπαριέντος, ενώ τα πρώτα του λεπτά πήρε ο επίσης πρώην παίκτης της Ξάνθης Έρικ Γέντρισεκ, που πέρασε στον αγώνα στο 89′.