«Είμαι με οξυγόνο αλλά θα τα καταφέρω» δηλώνει μέσα από την ΜΕΘ ο Κώστας Ναλμπάντης

Συγκίνηση στον κόσμο του βόλεϊ, ιδιαίτερα στην Θράκη, έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της μάζης που δίνει με τον κορονοϊό  ο Κώστας Ναλμπάντης.

Οπως αναφέρθηκε και από το ThrakiSportS στο ρεπορτάζ του Σαββάτου, η περιπέτειά του ξεκίνησε πριν από 10 ημέρες όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό ενώ βρισκόταν στην Πάτμο. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνονταν και μετά τα συμπτώματα πνευμονίας κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο αναφοράς Covid-19 στη Ρόδο. Η αεροδιακομιδή του έγινε την περασμένη Τετάρτη με ειδική κάψουλα αποσυμπίεσης.

Ο Κώστας Ναλμπάντης ήταν υγιής, χωρίς υποκείμενα νοσήματα και στα 52 του χρόνια με άριστη φυσική κατάσταση. Μάλιστα μέχρι πριν ενάμιση χρόνο αγωνίζονταν στην Α2 ανδρών κάνοντας καλή διατροφή και χωρίς να είναι καπνιστής. Σε επικοινωνία που είχε την Κυριακή ο Στέφανος Λεμονίδης με τον Κώστα Ναλμπάντη και δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής στο fosonline, ο Εβρίτης παλαίμαχος πετοσφαιριστής ψέλλισε: «Είμαι με οξυγόνο, θα τα καταφέρω, με συγκινεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων του βόλεϊ».

«Πράγματι όλοι οι άνθρωποι του βόλεϊ, με πρώτο και καλύτερο τον φροντιστή του Ολυμπιακού Σπύρο Μπλέτσα μας ζήτησαν να μεταφέρουμε τι ευχές τους και ο παλαίμαχος άσσος άκουσε με χαρά το ενδιαφέρον του κόσμου και τους ευχαρίστησε. Είναι μόνος στο νοσοκομείο της Ρόδου, αλλά στο πλευρό του είναι οι φίλοι του βόλεϊ και του αθλητισμού», σχολίασε ο Στέφανος Λεμονίδης.

Η κατάσταση της υγείας του Κώστα Ναλμπάντη χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή από την Παρασκευή, καθώς υποχώρησε ο υψηλός πυρετός και σταθεροποιήθηκε το οξυγόνο που του παρέχεται, γεγονός που κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν πως ο Κώστας Ναλπάντης θα κερδίσει τη μάχη και οριακά δεν θα χρειαστεί διασωλήνωση.