Super League: Αγχώθηκε αλλά «υπέταξε» τον αξιόμαχο ΠΑΣ ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία

Σε απόσταση αναπνόης από την κορυφή παρέμεινε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρότι είδε τον ΠΑΣ Γιάννενα να στέκεται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενος στο σκορ, εν τέλει με «λυτρώθηκε» με το γκολ του Ελ Καντουρί στο 90′ και πήρε μια επαγγελματική νίκη.

Ο Εραμούσπε έβαλε μπροστά τους Γιαννιώτες στο 31′, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει αργότερα στροφές και εντείνει την πίεση του, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σβιντέρσκι έφτασε στην ισοφάριση στο 52′· ενώ το έργο των φιλοξενούμενων έγινε δυσκολότερο, όταν ο αμυντικός και σκόρερ της ομάδας Εραμούσπε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 57′.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι Θεσσαλονικείς δεν δημιούργησαν σημαντικές φάσεις στην εστία του Χουτεσιώτη, βρήκαν όμως το γκολ της ανατροπής με το γυριστό σουτ του Μαροκινού Ελ Καντουρί στο 90+1′.

Για τον ΠΑΟΚ του πρώην παίκτη και της Ξάνθης (στην οποία έκλεισε την καριέρα του) Πάμπλο Γκαρσία, την 15η συμμετοχή του στη φετινή χρονιά συμπλήρωσε ο πρώην της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τον πρώην του Πανθρακικού Αλέξανδρο Πασχαλάκη να μένει στον πάγκο. Στον πάγκο του Αργύρη Γιαννίκη για τους φιλοξενούμενους έμεινε επίσης ο πρώην γκολκίπερ των ακαδημιών του ΑΟΞ με ρίζες και από την Ροδόπη Μάκης Γιαννίκογλου.