Με ευχαριστήριο «αντίο» αφήνει «ένα κομμάτι της ζωής του» ο Χρήστος Πανόπουλος

Με ένα κείμενο γύρω στις 150 λέξεις, ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας, δείχνοντας πως δεν τους έχει ξεχάσει.

Στο μήνυμα αυτό που αποτελεί ουσιαστικά το «κύκνειο άσμα» στην Ξάνθη, αναφέρθηκε στη δική του διαδρομή στα 30 χρονιά που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας και τις αποφάσεις που έλαβε στο διάστημα αυτό· ενώ επίσης ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν κοντά του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και εκείνους που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τον ανέχτηκαν».

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί προς το νέο ιδιοκτήτη της ομάδας Βασίλη Παπαδημητρίου (Μπιλ Πάπας), δηλώνοντας μάλιστα πως με τον Ελληνοαυστραλό θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για τον Θρακικό σύλλογο.

Αναλυτικά, το αποχαιρετηστήριο μήνυμα του Χρήστου Πανόπουλου:

«Αγαπητοί μου Ξανθιώτες,

Τη μισή μου ζωή την πέρασα έχοντας δίπλα μου ένα αναπόσπαστο και μοναδικό κομμάτι που λεγόταν Ξάνθη. Στη διαδρομή αυτή έκανα σωστά και λάθη. Μπορεί τα λάθη να ήταν και περισσότερα. Αυτό θα το κρίνετε εσείς και η ιστορία.

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου όλους εσάς που ήμασταν μαζί όλα αυτά τα 30 χρόνια και ακόμα περισσότερο, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όσους με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Μια καινούργια σελίδα ανοίγει τώρα για την ομάδα, για την Ξάνθη, για την ευρύτερη περιοχή γενικότερα. Είμαι πεπεισμένος ότι ο νέος ιδιοκτήτης, Βασίλης Παπαδημητρίου, θα οδηγήσει την ομάδα σε πολύ καλύτερες μέρες, ακόμα καλύτερες και από τις καλές που είχαμε ζήσει. Σε αυτόν προσωπικά, στον άμεσο συνεργάτη του Τάσο Γιαμουρίδη και στο team των ανθρώπων που τους πλαισιώνουν, εύχομαι ολόψυχα να ‘χουν δύναμη και επιτυχίες.

Η Ξάνθη πάντα θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου.»