ΕΠΣ Έβρου: Αλλαγή προπονητή στον Ηρακλή Σαγήνης πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Ο Παναγιώτης Τζιαμπαζάκης αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας του Ηρακλή Σαγήνης, μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Δημήτρη Κιουτσουκούδη για προσωπικούς λόγους που έγινε δεκτή!

Μια βδομάδα έμεινε χωρίς προπονητή στον πάγκο του ο Ηρακλής Σαγήνης. Οι άνθρωποι της διοίκησης ψάξανε και βρήκανε άμεσα σχετικά τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κιουτσουκούδη.

Δώσανε το τιμόνι σ’ ένα τα καλύτερα “παιδιά” εντός και εκτός γηπέδων, τον Παναγιώτη Τζιαμπαζάκη και του εύχονται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του και θα είναι δίπλα του σε ότι και αν χρειαστεί.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Ένα από τα καλύτερα “παιδιά” εντός και εκτός γηπέδων είναι πλέον ο νέος προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ. Ο Panagiotis Tziampazakis αναλαμβάνει προπονητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου χωρίς να χρειάζεται περισσότερες συστάσεις γιατί έχει αποδείξει με την δουλειά του και το ποδοσφαιρικό του ήθος ότι δεν το χρειάζεται. Ως διοίκηση του συλλόγου του ευχόμαστε να μεταλαμπαδευσει τις γνώσεις και την όρεξη του στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά. Τζάμπο καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σου και εμείς θα είμαστε εδώ σε ότι χρειαστείς